OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 9:25 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

ASK@ pisze:Wczoraj o kota miałam telefon o 22.30 :mrgreen: Czy ci ludzie nie mają wpojonych podstawowych zasad? Głupio pytam :oops: .Nie mają :mrgreen:

Bardzo się komuś spieszyło po kotka. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lut 22, 2011 9:52 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Agneska pisze:
ASK@ pisze:Wczoraj o kota miałam telefon o 22.30 :mrgreen: Czy ci ludzie nie mają wpojonych podstawowych zasad? Głupio pytam :oops: .Nie mają :mrgreen:

Albo długo i intensywnie myślał nad sprawą. :mrgreen:

Kiciuniu [']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lut 22, 2011 9:54 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

hanelka pisze:
Agneska pisze:

Albo długo i intensywnie myślał nad sprawą. :mrgreen:

Kiciuniu [']

Sprawdziłąm w komórce.To był pan co dzwonił w południe i był zdziwiony,ze pracuję własnie. Zaznaczę,ze tabun ludzi był. Poproszony został o odzwonienie ok 17. Lekkawo mu sie termin przesunął.

Dzwoniłam do weta w sprawie Iwuni ,przypomnieć sie zgodnie z poleceniem. Ma urlop do końca tygodnia. Samym telefonem sie zdenerwowałam,a to tylko telefon.Kurcze, ta panika :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lut 22, 2011 10:39 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Ask@ nie panikuj bardzo Cię proszę. Na pewno będzie z Iwunią dobrze. Musi być. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro lut 23, 2011 8:14 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

współczuję że pomimo zmniejszenia pogłowia wciąż masz problem z sikaniem :cry: u mnie po oddaniu sikającej po całym mieszkaniu Kropki trochę się uspokoiło ale jedyny kocur w domu (kastrowany) obsikuje teren. Mróz na dworze więc niechętny do wychodzenia ale swój teren i tak musi oznaczyć. jednak wolę to niż zlane wszystko wzdłuż i wszerz. po raz kolejny mam dowód że 5 sztuk w domu to max który mogę mieć. Nawiasem mówiąc na balkonie mam kolejnego bezdomniaka :evil: nie wiem skąd. Pingwinkowaty kocurek mocno przerażony ale do michy lezie bezbłędnie.
tak mi żal tego zamarznietego kotka :cry: boże jak te stworzenia cierpią a dobrych ludzi tak mało. u moich bezdomniaków wszystkie okienka zamnkniete na głucho :oops: okrutni ludzie sami sie grzeja w cieple a kociaste marzną na mrozie -20 w nocy. :evil:
za Iwunię :ok: :kotek:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro lut 23, 2011 8:26 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

U mnie tez pozamykane wszystkie okienka.
Mają jednak swoją kotłownie,barak i budki. Pod balkonem jednak ktoś michę do spania sprzątnął i nie wiem gdzie Bure Złe urzęduje. Szylka i Czarne Dobre nie pokazują sie.Ale widać micha dalej ma chrupki to dlatego ich brak.To wyznaczniki pojemności chrupkowej :lol: Na stacji prekaźnikowej są takie kominki z rur. Zauważyłam,że w mrozy koty siedzą na nich grzejąc pupy.

U mnie koty leją siuśkami bo się leją na wzajem. Miara moczu poza kuwetą jest równa ich złości na siebie i ilości zaczepek.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 24, 2011 8:33 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Dobra taka kotłownia. Przykro mi że sikają, wiem jaki to stwarza syf w mieszkaniu. zatem za sikanie tylko do kuwety :ok:

Maria Szczyglińska

Post » Czw lut 24, 2011 10:35 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

wczoraj jak wróciłam z pracy od razu wiedziałam,ze są niespodzianki.Ja nie wiem,ze TZ tego nie widzi i nie czuje. One dużo leją (szczególnie Wojtek) jak jest on w domu. To jego ulubieniec. Ma pewnie związek z zadrościa.
Najgorsze jak meble idą w obróbkę i na czas nie są wytarte. Oj,dostało sie im.

Dziś przyszło an karmienie tak mało kotów :cry: . Cholerna zimnica. Nawet bury pewniak nie przylazł. Moze one tak podtuczone,że im nie zawsze zalezy na jedzeniu. W tamtą zimę cały komplet sie stawiał.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 25, 2011 9:08 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Bisek wczoraj dał popis totalnej głupawki.Nie potradfił przymusić żadnego wujaszka do wspónych ganianek.Latał,mrauczał i tupał jak stado podkutych kotów wokół mieszkania.Skakał jak kangurek. Wreszcie Iwi nie wytrzymał ,włączyła sie.Ta znowu lposuwa po ziemi jak diabełek tasmański.Nie da rady sprostać Biskowi.Potem Bianeczka wpadła na chwilkę.Podwójne B zrobiło sporo rabanu. Biseczek ma tyle w sobie radości. Jak on domaga sie głąskania (jeśli am na to ochotę),robi noski-noski,ociera sie i mruczy.
Kirusia leżala w wyrku do góry brzuchem. Oj wieksze gabaryty się zrobiły.A buziaczek mały ,oczyska wielkie. Bardzo sie zmienia. Powinna iść na swoje.
Poszły ogłoszenia. O Majkę i Polę ktoś wygrzebał archiwalne ogłoszenia. Zawzięte te ludzie, ale grunt że czytate.
Znowu któres mebel zalało :roll:

Iwunia kicha :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 25, 2011 9:40 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

"tupał jak stado podkutych kotów"

Cudowne :D Muszę to sobie zapamiętać...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt lut 25, 2011 9:54 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

bezdomniaki nie są najedzone tylko pewnie wyłażą trochę póżniej jak sie ociepli na dworze. przynajmniej moje tak robią. u bezdomniaków mam kociaczka 2-miesięcznego tak tak :cry: w takie mrozy kotka sie okociła. nie wiem która a wydawało mi śie że wszystkie kotki wysterylizowałam na moim terenie. pewnie kociak od podrzuconej kotki. znowu mam stado do sterylizacji, samej bedzie mi cięzko, nie wiem jak dam radę :cry: cóz taki los :?
paskudne lejki przestańcie lać biednej ASK@ :evil:

Maria Szczyglińska

Post » Pt lut 25, 2011 10:08 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Maria Szczyglińska pisze:bezdomniaki nie są najedzone tylko pewnie wyłażą trochę póżniej jak sie ociepli na dworze. przynajmniej moje tak robią. u bezdomniaków mam kociaczka 2-miesięcznego tak tak :cry: w takie mrozy kotka sie okociła. nie wiem która a wydawało mi śie że wszystkie kotki wysterylizowałam na moim terenie. pewnie kociak od podrzuconej kotki. znowu mam stado do sterylizacji, samej bedzie mi cięzko, nie wiem jak dam radę :cry: cóz taki los :?
paskudne lejki przestańcie lać biednej ASK@ :evil:

Jola a nie mozesz złapać maluszka?Szybko oswoi sie i dom powinien znaleźć też szybko. Szkoda go w takie mrozy.Ma na pewno 2 m-ce? toć maluszek jeszcze. Rodzeństwo pewnie nie przeżyło.

Gdybyś byla blizej to ...

U mnie rano było rano tylko 6 kotów. Tylko sa pewne prawidłowości. Jak nasypie dużo suchego w kotłowni i baraku to konkretne koty nie przychodzą. Ich pojawienie świadczy,ze żarcie skończyło się. Jednak mam kilka co nie pojawiają sie już długie tygodnie i o nie się martwię.
Pod blokiem przychodziły 2-3 koty,ich nie ma kilka dni. Za Cerrfourem tez były 3 -ich nie ma również.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 25, 2011 10:14 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Podła ta zima. Niech już się wreszcie skończy! :evil:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lut 27, 2011 11:37 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!n.f-37,Benuś DS-38

Kirunia pojechała do domu. Pierwsze wiesci sa bardzo dobre.
A ja odjechałam z nerwami. Zafundowałam sobie taki stres,zrobiłam taka histerię w samochodzie, że TZ nawrzeszczał na mnie. Dla mnie nie ma już dobrego domu. Za biedny ,za bogaty ...żaden sie nie nadaje. Tylko mój. Jestem zła na swoje uprzedzenia i swoją podejrzliwość. Nazywając siebie po imieniu jestem wstrętną ,podstępna rasistką .Jako obiekt mojego uprzedzenia mam DS. Podobno nalezy wierzyć w przeczucia.Tylko ja ostatnio zawsze mam złe przeczucia co do domów.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]