ASK@ pisze:Wczoraj o kota miałam telefon o 22.30Czy ci ludzie nie mają wpojonych podstawowych zasad? Głupio pytam
.Nie mają
Bardzo się komuś spieszyło po kotka.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Wczoraj o kota miałam telefon o 22.30Czy ci ludzie nie mają wpojonych podstawowych zasad? Głupio pytam
.Nie mają
Albo długo i intensywnie myślał nad sprawą.Agneska pisze:ASK@ pisze:Wczoraj o kota miałam telefon o 22.30Czy ci ludzie nie mają wpojonych podstawowych zasad? Głupio pytam
.Nie mają
Bardzo się komuś spieszyło po kotka.
hanelka pisze:Albo długo i intensywnie myślał nad sprawą.Agneska pisze:ASK@ pisze:Wczoraj o kota miałam telefon o 22.30Czy ci ludzie nie mają wpojonych podstawowych zasad? Głupio pytam
.Nie mają
Bardzo się komuś spieszyło po kotka.![]()
Kiciuniu [']
Maria Szczyglińska pisze:bezdomniaki nie są najedzone tylko pewnie wyłażą trochę póżniej jak sie ociepli na dworze. przynajmniej moje tak robią. u bezdomniaków mam kociaczka 2-miesięcznego tak takw takie mrozy kotka sie okociła. nie wiem która a wydawało mi śie że wszystkie kotki wysterylizowałam na moim terenie. pewnie kociak od podrzuconej kotki. znowu mam stado do sterylizacji, samej bedzie mi cięzko, nie wiem jak dam radę
cóz taki los
![]()
paskudne lejki przestańcie lać biednej ASK@
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości