Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.02.-27.02.2011
21.02. pon. rano Monika wie. Beatka
22.02. wt. rano Jadzia wie. Mara S
23.02. śr. rano Asiek_i_Boguś wie. Mara
24.02. czw. rano brak wie. Beatka
25.02. piat. rano Bona44 wie. Teresa
26.02. sob. rano Martyna wie. Teresa
27.02. niedz. rano brak wie. Dorotka
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.02.-27.02.2011
21.02. pon. rano Monika wie. Beatka
22.02. wt. rano Jadzia wie. Mara S
23.02. śr. rano Asiek_i_Boguś wie. Mara
24.02. czw. rano brak wie. Beatka
25.02. piat. rano Bona44 wie. Teresa
26.02. sob. rano Martyna wie. Teresa
27.02. niedz. rano brak wie. Dorotka
Filomen pisze:mamy nową lokatorkę na zdrowej części - szczepiona, odrobaczona 7 m-czna tricolorka z ADHD. Pan idzie do hospicjum, zadzwonili do mnie z Schroniska bo pan chciał ja przywieźć.
Koteczka ma na imię Bajtka jest w rujce, trzeba ja ciachnąć i pewnie szybko znajdzie domek. Prosimy o foty Marta albo Marcin![]()
bardzo dziękuję Bonie za zorganizowanie akcji transportowej
Bona44 pisze:Filomen pisze:mamy nową lokatorkę na zdrowej części - szczepiona, odrobaczona 7 m-czna tricolorka z ADHD. Pan idzie do hospicjum, zadzwonili do mnie z Schroniska bo pan chciał ja przywieźć.
Koteczka ma na imię Bajtka jest w rujce, trzeba ja ciachnąć i pewnie szybko znajdzie domek. Prosimy o foty Marta albo Marcin![]()
bardzo dziękuję Bonie za zorganizowanie akcji transportowej
Kotka zdrowa miziasta bardzo wystraszona drogą, ulokowała się w koszyku i podziwiała towarzystwo na kociarni.
Pan właściciel mówił że umie chodzić na smyczy, wszystko żerna, korzysta z kuwety nie brudzi w domu ale jest wysoko pienna i ciekawska, dał też 100zł na sterylkę.
Na stole na kwarantannie zostawiłam 3 reklamówki z karmą + 1 skarbonkę z Dnia Kota może nie jest tego dużo ale zawsze coś jak na początek.
Mara S pisze:A czy Kasia do Romy już wrócła do KCh? Ile w ogóle teraz jest kotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 70 gości