Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ogrodniczka65 pisze:Drogie Kobiety !
Zbieraliśmy w szkole kocie żarcie, ale niestety są to głównie whiskasy i kitekaty i jeszcze jakieś supermarketowe barachło. Będzie jakieś 20 - 30 kg...
Poza tym mam siatę starych ale czystych pościeli i serwet.
Chcecie czy szukać innych chętnych ?
Annazoo pisze:mogę zaznaczyć?
Tweety pisze:Annazoo pisze:mogę zaznaczyć?
co za pytanie?
ogrodniczko65, nasze karmicielki nie pogardzą. A poza tym sezon łapankowy nadciąga to na coś te zwierzaki trzeba skusić, zwłaszcza whiskas jest skuteczny![]()
Cypis miał dzisiaj szereg badań, jutro będą wyniki. Na pewno ma anemię ale jak może nie mieć jeżeli jemu wylizanie 2 cm calo-petu zajmuje z dobre 5 min i on już nie ma siły zjeść nic innego. Przy tym zlizywaniu straszliwie zgrzyta zębami. Spotkał się ktoś z tym?
Etiopia pisze:Tweety pisze:Annazoo pisze:mogę zaznaczyć?
co za pytanie?
ogrodniczko65, nasze karmicielki nie pogardzą. A poza tym sezon łapankowy nadciąga to na coś te zwierzaki trzeba skusić, zwłaszcza whiskas jest skuteczny![]()
Cypis miał dzisiaj szereg badań, jutro będą wyniki. Na pewno ma anemię ale jak może nie mieć jeżeli jemu wylizanie 2 cm calo-petu zajmuje z dobre 5 min i on już nie ma siły zjeść nic innego. Przy tym zlizywaniu straszliwie zgrzyta zębami. Spotkał się ktoś z tym?
Mufasa jako mały szczyl powód tęgoryjce.
Zbadajcie kał bo one są strasznie zjadliwe i mogą kota od środka pomału podjadać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Apatka, Murraynah, Wojtek, Zeeni i 57 gości