Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:No i ten ... tego w wielkim mieście
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:No i ten ... tego w wielkim mieście
no ten tego dlatego tak sobie skacze
![]()
http://www.youtube.com/user/zumbalublin#p/u
![]()
Zumba to zajęcia fitness poprawiające sylwetkę i pozwalające na zrzucenie wagi w bardzo atrakcyjny, miły i wdzięczny sposób.
Zapraszam na zajęcia tańca latynoamerykańskiego prosto z serca Karaibów i Południowej Ameryki, dzięki którym można spalić 600 kalorii!!! Zumba łączy w sobie energetyczną i motywującą muzykę z wyjątkowymi krokami oraz układami tanecznymi, ćwiczenia opierają się na zasadzie, że zajęcia powinny sprawiać przyjemność i być łatwe do wykonania.
Zumba jest zestawem ćwiczeń przygotowanym zarówno dla ciała jak i dla umysłu, pozwala ćwiczącemu osiągnąć dobre samopoczucie oraz w widoczny sposób ukształtować jego sylwetkę. Zumba jest znakomitym podkładem do treningu aerobowego
Traning jest dynamiczny, wesoły i efektywny, interwałowy (w zmiennym tempie) z jej podkładem jest świetny dla urody i zdrowia. Tańcząc zumbę, rzeźbimy ciało, odstresowujemy się, wzmacniaąšc pewności siebie.
krynia08 pisze:doplacam do tego![]()
![]()
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:doplacam do tego![]()
![]()
No to z Tobą ino w biznesy wchodzićPohandlujem?
MaryLux pisze:molly88 pisze:Mary z daleka wygladasz jak moja prowadzaca z PWr az w pierwszej chwli zawału bym dostala, że to ona
![]()
![]()
![]()
a przynajmniej sympatyczna osoba i od czego? (gwarantuję, że to nie ja, ja jestem biurwokratką)
molly88 pisze:MaryLux pisze:molly88 pisze:Mary z daleka wygladasz jak moja prowadzaca z PWr az w pierwszej chwli zawału bym dostala, że to ona
![]()
![]()
![]()
a przynajmniej sympatyczna osoba i od czego? (gwarantuję, że to nie ja, ja jestem biurwokratką)
Ogolnie tak jako wykładowca super, ale jako promotor i ogolnie na dopytkach ustnych to masakraMnie lubie wiec nie jest aż tak źle
Kobieta jest od oczyszczania wody
AniaWrocław pisze:ogonia pisze::ryk:![]()
No i czego rży?
ogonia pisze:AniaWrocław pisze:ogonia pisze::ryk:![]()
No i czego rży?
a bo to z serii: rozmawia dwóch inżynierów: - jak se pomyśle jaki ze mnie inżynier to aż się boje iść do lekarza.![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości