Kocia Skarbonka- przyłącz swój ogon :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 16:22 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

No i ten ... tego w wielkim mieście :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon lut 21, 2011 16:23 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

AniaWrocław pisze:No i ten ... tego w wielkim mieście :ryk:

:mrgreen: no ten tego dlatego tak sobie skacze :ryk: :ryk: http://www.youtube.com/user/zumbalublin#p/u :ryk: :ryk: Zumba to zajęcia fitness poprawiające sylwetkę i pozwalające na zrzucenie wagi w bardzo atrakcyjny, miły i wdzięczny sposób.
Zapraszam na zajęcia tańca latynoamerykańskiego prosto z serca Karaibów i Południowej Ameryki, dzięki którym można spalić 600 kalorii!!! Zumba łączy w sobie energetyczną i motywującą muzykę z wyjątkowymi krokami oraz układami tanecznymi, ćwiczenia opierają się na zasadzie, że zajęcia powinny sprawiać przyjemność i być łatwe do wykonania.
Zumba jest zestawem ćwiczeń przygotowanym zarówno dla ciała jak i dla umysłu, pozwala ćwiczącemu osiągnąć dobre samopoczucie oraz w widoczny sposób ukształtować jego sylwetkę. Zumba jest znakomitym podkładem do treningu aerobowego
Traning jest dynamiczny, wesoły i efektywny, interwałowy (w zmiennym tempie) z jej podkładem jest świetny dla urody i zdrowia. Tańcząc zumbę, rzeźbimy ciało, odstresowujemy się, wzmacniaąšc pewności siebie.
krynia08

Post » Pon lut 21, 2011 16:25 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:No i ten ... tego w wielkim mieście :ryk:

:mrgreen: no ten tego dlatego tak sobie skacze :ryk: :ryk: http://www.youtube.com/user/zumbalublin#p/u :ryk: :ryk: Zumba to zajęcia fitness poprawiające sylwetkę i pozwalające na zrzucenie wagi w bardzo atrakcyjny, miły i wdzięczny sposób.
Zapraszam na zajęcia tańca latynoamerykańskiego prosto z serca Karaibów i Południowej Ameryki, dzięki którym można spalić 600 kalorii!!! Zumba łączy w sobie energetyczną i motywującą muzykę z wyjątkowymi krokami oraz układami tanecznymi, ćwiczenia opierają się na zasadzie, że zajęcia powinny sprawiać przyjemność i być łatwe do wykonania.
Zumba jest zestawem ćwiczeń przygotowanym zarówno dla ciała jak i dla umysłu, pozwala ćwiczącemu osiągnąć dobre samopoczucie oraz w widoczny sposób ukształtować jego sylwetkę. Zumba jest znakomitym podkładem do treningu aerobowego
Traning jest dynamiczny, wesoły i efektywny, interwałowy (w zmiennym tempie) z jej podkładem jest świetny dla urody i zdrowia. Tańcząc zumbę, rzeźbimy ciało, odstresowujemy się, wzmacniaąšc pewności siebie.

Jaki masz procent od reklamy? :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 21, 2011 16:26 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

doplacam do tego :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon lut 21, 2011 16:30 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

krynia08 pisze:doplacam do tego :ryk: :ryk: :ryk:

No to z Tobą ino w biznesy wchodzić :ryk: Pohandlujem?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 21, 2011 16:34 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:doplacam do tego :ryk: :ryk: :ryk:

No to z Tobą ino w biznesy wchodzić :ryk: Pohandlujem?

ło ki :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon lut 21, 2011 16:49 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

MaryLux pisze:
molly88 pisze:Mary z daleka wygladasz jak moja prowadzaca z PWr az w pierwszej chwli zawału bym dostala, że to ona :ryk:

8O 8O 8O 8O a przynajmniej sympatyczna osoba i od czego? (gwarantuję, że to nie ja, ja jestem biurwokratką)

Ogolnie tak jako wykładowca super, ale jako promotor i ogolnie na dopytkach ustnych to masakra :) Mnie lubie wiec nie jest aż tak źle :) Kobieta jest od oczyszczania wody :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon lut 21, 2011 17:01 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

molly88 pisze:
MaryLux pisze:
molly88 pisze:Mary z daleka wygladasz jak moja prowadzaca z PWr az w pierwszej chwli zawału bym dostala, że to ona :ryk:

8O 8O 8O 8O a przynajmniej sympatyczna osoba i od czego? (gwarantuję, że to nie ja, ja jestem biurwokratką)

Ogolnie tak jako wykładowca super, ale jako promotor i ogolnie na dopytkach ustnych to masakra :) Mnie lubie wiec nie jest aż tak źle :) Kobieta jest od oczyszczania wody :)

Coś słabo oczyszcza :ryk: :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 21, 2011 17:15 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

:ryk: :ryk: :ryk:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon lut 21, 2011 17:27 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

ogonia pisze::ryk: :ryk: :ryk:

No i czego rży?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 21, 2011 17:30 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

AniaWrocław pisze:

No i czego rży?

a bo to z serii: rozmawia dwóch inżynierów: - jak se pomyśle jaki ze mnie inżynier to aż się boje iść do lekarza. :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pon lut 21, 2011 17:34 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

ogonia pisze:
AniaWrocław pisze:

No i czego rży?

a bo to z serii: rozmawia dwóch inżynierów: - jak se pomyśle jaki ze mnie inżynier to aż się boje iść do lekarza. :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Taaa, jaka jest różnica między tramwajem i papugą?
Papuga jest zielona a tramwaj skręca w lewo
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 21, 2011 17:36 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ogonia

Post » Pon lut 21, 2011 17:38 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

ogonia pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No i znowu :twisted: Ja tu o poważnych sprawach :evil:

Obrazek
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 21, 2011 17:54 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Ogolnie tak jako wykładowca super, ale jako promotor i ogolnie na dopytkach ustnych to masakra :) Mnie lubie wiec nie jest aż tak źle :) Kobieta jest od oczyszczania wody :)[/quote]

Coś słabo oczyszcza :ryk: :ryk:[/quote][/quote]

a może zamienia wodę w wino
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]