Sprzedaję je bo rozpaczliwie potrzebuję pieniędzy na ratowanie moich słoneczek - Dusi i Minutki

Dusię adoptowałam 3 lata temu z dogomanii. Była wychowywana w lecznicy, gdzie trafiła w strasznym stanie, prosto z lasu, jako maleńka koteczka. Była 2 razy reanimowana i straciła oczko. Jest absolutnym cudem natury, to nie jest kot, to jest człowiek w skórze kota. Ostatnio Dusia zachorowała - wyglądało na infekcję, ale dokładniejsze badanie wykazało bardzo powiększone węzły chłonne. Test wykazał, że Dusia ma białaczkę. Niestety z każdym dniem Dusia czuje się gorzej mimo podawanych leków. Mam nadzieję, że jutro wreszcie weterynarz podejmie się leczenia jej na prawdę, jedziemy na Białobrzeską, inni weci uznali, że szkoda pieniędzy...
Minutkę adoptowałam 1,5 roku temu z FAN w Opolu. Trafiła do dziewczyn z wrocławskiego schroniska, do którego przywieziono ją po wypadku. Minutka nie ma oczka, łapki i ząbków z jednej strony. Kocha Dusię bezgranicznie, ja jestem jej potrzebna tylko do karmienia. U Minutki test też wykazał białaczkę.
Nie wiem czy uda mi się uratować Dusię, chociaż oddałabym wszystko żeby się udało. Minutka teoretycznie ma większe szanse bo u niej nie ma żadnych objawów i wyniki badania krwi nie są dramatyczne. Chcę w każdym razie zrobić wszystko żeby żyły tak długo jak tylko się da. Niestety do tego potrzebne są środki, a ja ich nie mam. Mam za to różne dziwne i piękne rzeczy, które mogą się komuś przydać

Zapraszam na zakupy
1. Naszyjnik z howlitu - cena wywoławcza 30 zł
długość naszyjnika 45 cm + 7 cm łańcuszka regulacyjnego, zapięcie na karabińczyk
Femka za 50 zł

2. Naszyjnik z onyksu - cena wywoławcza 30 zł
długość naszyjnika 45 cm + 7 cm łańcuszka regulacyjnego, zapięcie na karabińczyk
koperata za 40 zł

3. Naszyjnik z turkusów i korala - cena wywoławcza 30 zł
izaz za wywoławczą 32 zł

4. Naszyjnik z onyksu i howlitu - cena wywoławcza 30 zł
Annazoo za 51 zł

5. Naszyjnik z onyksu z łezką - cena wywoławcza 30 zł
magdalena99 za 35 zł

Koszty przesyłki poleconej wg ceny z cennika Poczty Polskiej pokrywa kupujący

Bazarek trwa do 26.02 do godz. 20:00