fotki na poprzedniej stronie.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
andrzej780 pisze:![]()
![]()
![]()
andrzej780 pisze:![]()
![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Przepraszam za upierdliwość, ale potrzebuję zdjęcia Gerarda...PILNIE
Szalony Kot pisze:Jesteście niesprawiedliwi
Neigh pisze:Gerard ma nowego kumpla - moze się czegoś od niego nauczy. Bo Bager jest kotem IDEALNYM. W przeciwieństwie do tego Pokręta:-)
andrzej780 pisze:Neigh pisze:Gerard ma nowego kumpla - moze się czegoś od niego nauczy. Bo Bager jest kotem IDEALNYM. W przeciwieństwie do tego Pokręta:-)
prosimy o fotki
Neigh pisze:andrzej780 pisze:Neigh pisze:Gerard ma nowego kumpla - moze się czegoś od niego nauczy. Bo Bager jest kotem IDEALNYM. W przeciwieństwie do tego Pokręta:-)
prosimy o fotki
A wejdz sobie na wątek Bagera i Heksy są na stronie 3. Nowych nie mam. Ludzie miejscie litość......24 h jestem w domu. Jeszcze nawet się do końca nie rozpakowałam..tak?
andrzej780 pisze:
ok, tylko proszę o adres
tajdzi pisze:hej, czy ty przypadkiem nie powinnaś mieć DOBREGO i RADOSNEGO humoru po wyjeździe?
O tym, jak ludzie się zachowują wszyscy wiemy nie od dziśPowiem więcej, mam wrażenie, że z roku na rok jest coraz gorzej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości