Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Beata, ale kto może wiedzieć, czy jest sens. Ja osobiście lubię dr Godzisz, ale ona się dopiero uczy. Może da radę.
Etiopia pisze:lutra pisze:Beata, ale kto może wiedzieć, czy jest sens. Ja osobiście lubię dr Godzisz, ale ona się dopiero uczy. Może da radę.
Dziękuję![]()
Jedziemy jak nie spróbuję to nie będę wiedzieć .
Kocuria pisze:Tweety pisze:Kocuria pisze:Gipsy robi wielkie ucieczki, znaczy wyłazi z klatki i spacerowym krokiem zwiedza kociarnię![]()
kot z kwarantanny??
eh...
znaczy przy każdej okazji usiłuje wyjść z klatki, czasem jej się nawet udaje, robi ze 3 kroki spacerowo, po czym jest z powrotem wsadzana do klatki..
toteż ostrzegam, że panna jest uciekinierka potworna i przy najmniejszej szparze żeby wyjąć miskę robi giganta.
tak, bryzgam po niej podłogę, ręce, ubrania, ręczniki i powietrze.
Tweety pisze:Annazoo pisze:Z prackowego komputera tez nie udaje mi się zagłosować. Otrzymuję nieprawdziwy komunikat, że z tego komputera już oddano głos.
Co można z tym zrobić? Napisałam do admina wczoraj, wiem, że inni także, ale odzewu zero.
Przecież to jakieś... absurdalne!
poza zgłaszaniem pewnie nic się nie da zrobić ale w razie gdyby były problemy na koniec głosowania to warto trzymać te informacje o błędach, bo może uda się wtedy coś wywalczyć.
Na razie nie wiadomo na ile ten wynik jest związany z takimi błędami a na ile ze wstrzymaniem głosów na gorsze czasy
Kocuria pisze:udało mi się pocałować odpowiednie pośladki, jadę w nocy w niedzielę po swoim dyżurze, wracam przed niedzielą, żeby zdążyć na kolejny swój dyżur. więc potrzebuję tylko zastępstwa za środę wieczór, 2 marca. obiecuję rzecz jasna odpracować w dowolnym terminie kiedy nie jestem na drugim końcu kraju
miszelino, dziękuję za obietnicę zastępstwa w tą środę, na szczęście nie będzie potrzebne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości