Moje "czworaczki" rosną jak na drożdżach. Niebawem wybierzemy się na wakacje. Nie mamy nikogo odpowiedzialnego, komu moglibyśmy zostawić koty, nie chcemy wpuszczać obcych do domu, nie chcemy rozstawać się z kotami, bo my zawsze pierwsi zauważamy, jak któremuś coś dolega, a poza tym mamy wielkie auto i kotki lubią podróżować. Więc jedziemy.
Pytanie tylko dokąd. Bardzo trudno jest mi znaleźć miejsca, w których koty, zwłaszcza 4, byłyby mile widziane. Ale nie dlatego, że takich miejsc nie ma, tylko po prostu nie mogę dotrzeć do żadnego spisu, a wypytywanie każdego pensjonatu po kolei bywa męczące. Może znacie taki spis lub takie kwatery w górach w dolnośląskim? Możemy sobie pozwolić na 200 zł dziennie. Idealny byłby domek letniskowy, mieszkanie lub tzw. apartament. 2 pokoje, te sprawy. Żeby nam kotek nie czmychnął, jak będziemy otwierać główne drzwi no i żebyśmy się nie dusili w 6 w jednym pokoju.
Znalazłem już parę domków w tej cenie, ale wystrój albo komunistyczny i łóżka z rantem w nogach, a ja jestem wysoki, albo wystrój superluksusowy i bałbym się, że jak koty coś podrapią, to właściciel nas zabije.
Znacie jakieś sensowne miejsca?