wygląda jak dzieciak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:no Franię to ja pamiętam, ale ja myślałam, że to jakiś kociaczek na tymczasie![]()
wygląda jak dzieciak
magdaradek pisze:no wiesz.........księżniczki mają swoje przywileje![]()
jak ktoś piękny, to co poradzi
magdaradek pisze:hahaha, widać taka Twoja karma
mokkunia pisze:a ja mam dresa i wredniaka-histeryka w jednym
i autystycznego kotka też mam
odpukać nie mam królika
ale za to mam kangura
magdaradek pisze:jezu to ja musiałam być jakimś ideałem w poprzednim wcieleniu, że mi się takie idealne koty trafiły![]()
albo inaczej - tak się nacierpiałam, że w nagrode mam super koty
Karotka pisze:magdaradek pisze:jezu to ja musiałam być jakimś ideałem w poprzednim wcieleniu, że mi się takie idealne koty trafiły![]()
Musiałaś prowadzić baaardzo przykładne zycie!
Zapewne byłas jednym z tych pusteliników przesiadujących w grocie i biczujacych się na dzień dobry
Prawie mam wizje tego
magdaradek pisze:Karotka pisze:magdaradek pisze:jezu to ja musiałam być jakimś ideałem w poprzednim wcieleniu, że mi się takie idealne koty trafiły![]()
Musiałaś prowadzić baaardzo przykładne zycie!
Zapewne byłas jednym z tych pusteliników przesiadujących w grocie i biczujacych się na dzień dobry
Prawie mam wizje tego
ja i biczowanie![]()
w dodatku siebie
_Tosia_ pisze:Karotko, dziękuję za nowe zdjęcia Teklicy i dziękuję za wspaniały dom, jaki jej ofiarowałas!!![]()
![]()
![]()
Teklica Drakulica kochana...
Karotka pisze:Nie ma za co dziekować.
Czujemy sie zaszczyceni, ze możemy obcować z Drakulicą
Ostatnio Teklica spała a mała Alinka chciała się w swej nieświadomości, że mit o opiece nad kociętami upadł do Tekli przytulić, wiec wołam zanim zarobi z łapy, zeby zostawiła Drakule sama, a TŻ na to "zostaw Alinkę, niech poobcuje z Żywą Legendą"
Obcowanie trwało jakieś 5 sekund zanim się Żywa Legenda nie przebudziła i nie zdzieliła małej przez łapetyne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 25 gości