Niebieska Lunka.-Odnalazła się !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 18:30 Re: Niebieska Luna, Szukamy domu!!! TriCity

Iwoonnaa pisze:LUNKA MA JUZ KOCHAJACY DOM :D :D :D

Iwonko, witaj na forum :wink:

I napisz proszę w wolnej chwili co u niej!
Nie chce dzwonić i się narzucać ale przyznam ze mnie aż mierzi usłyszeć jakieś wieści ;)
aha "Smutnym" wyglądem jej oczek, spojrzenia się nie przejmuj ;-) Ona od zawsze tak ma, taki model :lol:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie lut 20, 2011 18:32 Re: Niebieska Luna, Szukamy domu!!! TriCity

:piwa: :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon lut 21, 2011 10:19 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

Super :kotek:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon lut 21, 2011 11:49 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

Wspaniałe wieści!

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon lut 21, 2011 18:19 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

Wszyscy oglądający jej fotki jak i ja sama na żywo twierdza ze jest zmixowana z Brytkiem, ale uwierzcie ze w jej żyłach płynie krew Ruska ;-)

Kwoli wspomnień...dla podsumowania wątku ;) Kilka zdjęć z czerwca ubiegłego roku, gdy była po sterylce przez kilka tyg u Ifciastu :wink: zobaczcie jak nabrała ciałka i wypiękniała od tamtego czasu :ok:

Obrazek
(na fotce z przyszywana coreczka Roleczka, ktora wykarmiła i odchowała :1luvu:
Obrazek

Marea

Post » Pon lut 21, 2011 18:21 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Post » Pon lut 21, 2011 18:26 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

A tu jej cudowne coreczki, Kulcia i Julcia, obie byly przeslodkie i przekochane od pierwszych chwil w domu. Ifciastu i jej maz bardzo je kochali i rozpieszczali, byly wyjatkowe. Przewrotnosc losu sprawila ze odeszly w ramionach opiekunow na panleukopenie :( ale byly bardzo szczesliwe przez ten krotki czas ...

Obrazek

Obrazek

Marea

Post » Pon lut 21, 2011 18:47 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

od początku wątku trzymałam za dziewczynkę kciuki!! mam nadzieję, że z powodzeniem zaadoptuje się w nowym domu :) :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Śro lut 23, 2011 16:07 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

Jak narazie Lunka oswaja sie z nami jeszcze ale juz daje się głaskać oraz bawic sie ulubiona zabawka. Dobrze tez reaguje na 2-ego kota "filemonka" który traktuje ją jak by była od zawsze z nami :wink: ....

pozdrawiam Kamil

Iwoonnaa

Od: Nie lut 20, 2011 12:36

Post » Pt lut 25, 2011 10:01 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

;) Ciesze sie ze wszytsko jest ok, a z czasem bedzie napewno coraz lepiej ;)
No i ze kotki sie dogaduja jako tako ;) Lunka to ksiezniczka, na ktorej przyjazn trzeba sobie zapracowac ;)
Jak jeszcze zyla na podworku, bardzo lubila kocurka Tygryska (ktory niestety juz nie zyje) przymilala sie do niego i lasila ;) ale on byl taki kochany i milusi, takze jestem dobrej mysli ze i waszego polubi, no ale jak chlopak tak sie stara zapracowac na jej przyjazn to moze cos z tego bedzie ;)

Obrazek

Obrazek

Marea

Post » Wto mar 08, 2011 10:11 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

Lunka super w nowym domku, z kazdym dniem jest coraz lepiej i bardziej sie otwiera, chodzi juz za nowa Pania jak piesek, bardzo sie zakumplowala z Filemonem ;-) Filemonek wylizuje jej glowke a ksiezniczka Luna laskawie mu na to pozwala hehe Urzadzaja gonitwy, i zapasy, takze same super wiesci ;) nazywaja ja pieszczotliwie Grubcia :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Śro wrz 21, 2011 19:25 Re: Niebieska Luna, Szukamy domu!!! TriCity

Lunka nie ma juz domku,została przez p.Iwonkę wspaniałą wyrzucona ,było cudownie przez 3 miesiące,Lunka zgadzała się z kocurkiem u p.Iwonki a nagle pani dostała alergię tylko na Lunę oczywiście,póżniej przez następne miesiące wmawiała pani ,że Luna poszła do nowego domu do Koszalina a jak mąż odbierał tel.p.Iwony to mówił,że Luna jest w Chwaszczynie za Gdynią, jak już ostatecznie miała wskazać miejsce pobytu kotki osobą odpowiedzialnym za adopcje z PKDT,to ostatnia wersja jest taka ,że uciekła przez okno 4 dni temu.

Ala J

Od: Śro sty 27, 2010 14:32

Post » Śro wrz 21, 2011 21:01 Re: Niebieska Lunka. Zostala Gdynianka ;-)

:cry: tak, to prawda, Luna przepadła bez wieści, zeznania się wykluczają a kochający domek z dnia na dzień poinformował o alergii i o konieczności natychmiastowego zabrania kota! z powodu rzekomej alergii... gdy prosiłyśmy o czas, domek sam zorganizował inne lokum, które nie wiadomo czy kiedykolwiek istniało...i mydlił oczy przez ostatnie m-ce że wszytsko ok....sprawy tak nie zostawimy. Dom nie chce wyjawić prawdy co z kotką się stało...zabrałybyśmy ją, gdybyśmy tylko wiedziały co się z nią dzieje...o ile jeszcze w ogóle żyje... :cry:
Obrazek

Marea

Post » Śro wrz 21, 2011 21:29 Re: Niebieska Lunka. Zagineła bez wieści. DS ściemnia!

Ja pierdzielę, słów brak...... :( Kciuki za was, żebyście sie dowiedziały co sie stało i odnalazły kotunię :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Śro wrz 21, 2011 21:56 Re: Niebieska Lunka. Zagineła bez wieści. DS ściemnia!

Ciężko mi się z tym pogodzić,znam dobrze osobę która opiekowała się kotką od małego,miała nadzieję na lepsze życie dla niej ,jest naprawdę zrozpaczona,Lunkę też miałam przyjemność osobiście poznać :( przykre to wszystko.

Ala J

Od: Śro sty 27, 2010 14:32

[poprzednia][następna]