Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Jak tam dzisiaj Cartman? Jak tylko będzie po badaniach, to czekam na niego...
Gibutkowa pisze:Fajne?![]()
Znalazłam dziś pod okienkiem piwnicznym z którego wychodzą koty![]()
Komuś bym to chętnie w dupsko wbiła
ciekawa.swiata pisze:Gibutkowa pisze:Fajne?![]()
Znalazłam dziś pod okienkiem piwnicznym z którego wychodzą koty![]()
Komuś bym to chętnie w dupsko wbiła
doprawdy kocham ludzi, z każdym dniem coraz bardziej. Ostatnio rozwoziłam ulotki w ramach pracy "biurowej"i trafiłam na domek, gdzie o mało nie odgryzł mi twarzy owczarek niemiecki.... przez płot, kiedy zbliżyłam się do skrzynki. Umarłam nie ze strachu, ale ze złości, bo na całym ogrodzeniu były zamontowane takie właśnie szpileczki.... ludzie naprawdę mają fantazję. Pańciowi, który swojemu ukochanemu pupilkowi zapewnił kaleczenie łap zamiast tresury chętnie wbiłabym wszyściuteńkie w newralgiczne miejsce. Ludzie nigdy nie przestaną mnie zadziwiać.
Myślicie, że to się kwalifikuje do zgłoszenia TOZowi?
Tylko żeby psiak jeszcze bardziej na tym nie ucierpiał...
JaEwka pisze:Blah ja już na twarz padam zapomniałam napisać co tam w schronie![]()
A więc Cartman ma się dobrze widziałam go![]()
Ten duży kotek biało bury (ten co leśna go tu wrzucała) nie wygląda dobrzeprzydałby mu się jakiś DT oczko ma zapaskudzone i chyba psychicznie nie czuje się dobrze
Zaraz zacznę fotki wstawiać ale dzisiaj tylko z 4 bo nie dam rady wszystkich - jak wyszłam o 11 z domu tak wróciłam po 17A i mała czarna dzikuska z 4 pojechała do DT do Figaro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 43 gości