Moje też pokichują, ale miałam kiedyś KK, więc to dziadostwo może się okresowo uaktywniać. Wetki zaleciły beta glukan i tyle. Ja jeszcze srebro koloidalne podaję.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
mam juz uzbieranego kupala tyle ze dziś zaniosę do badania ,zobaczymy czy powtórka odrobaczania jest konieczna ,oby nie Tola nie wiele się zmieniła ,może troszkę urosła ,je super ,bardzo lubi Bielucha . Chyba przeszkadzają jej ząbki ,bo dziwnie mlaszcze i próbuje sobie w paszczy grzebać ,faktycznie ma nadprogramowe ,coś z tym fantem trzeba zrobić
ina - zadzwon prosze, ja dzis jade do Tinki, moge zabrac transporter. potem nie wiem kiedy tam sie wybiore. Tinka urosła, ale od wczoraj jest chora - ma okropnego gluta. jade dzis do weta!