Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a na sali tańce bedą ?Pako pisze:Mruczeńka1981 pisze:https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=kot.w.paski&target=ALBUM&id=5575713430609982273&authkey=Gv1sRgCOX9hbGf9-_CcQ&feat=email
przepraszam, ale mogłam coś pokręcić i nie wszystkich pamiętałam...Pako nie pamiętałam jak Twoja siostra ma na imię.
Siostry imię się zgadza (Zosia), ale osoba - nie, ta podpisana jako moja siostra to inna Zosia, moje siostry Zosia i Bożena to te m.in. podpisane: "nie pamiętam, nie pamiętam"
![]()
Super zdjęcia, najbardziej mi się podoba mała dziewczynka z burym kotem![]()
Dzięki za spotkanie, przepraszam za ciasnotę, następnym razem przygotujemy z Thorkatt salę gimnastyczną - będzie wygodniej
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Szkoda, że Kryni nie było, co nie AniaByśmy się pewnie jeszcze lepiej bawiły
To z całą pewnością a poza tym nie czułabym się jak własna babcia wśród was młodych
MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Szkoda, że Kryni nie było, co nie AniaByśmy się pewnie jeszcze lepiej bawiły
To z całą pewnością a poza tym nie czułabym się jak własna babcia wśród was młodych
Pociesz się - ja się czułam jak własna prababcia...
krynia08 pisze:MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:
ale winko co długo leżakuje to najlepsze, wiec w czym problem??????![]()
![]()
MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Szkoda, że Kryni nie było, co nie AniaByśmy się pewnie jeszcze lepiej bawiły
AniaWrocław pisze:
Leżakowało aż skwaśniało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 124 gości