ja uprzejmie informuję, że nie mogę na razie podjąć żadnego zobowiązania finansowego, ponieważ jestem bezrobotna - szukam pracy. Zapewniam, że jak tylko sytuacja się zmieni - stanę na wysokości zadania

Miło było poznać forumowiczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Weihaiwej pisze:Moje drogie,
ja uprzejmie informuję, że nie mogę na razie podjąć żadnego zobowiązania finansowego, ponieważ jestem bezrobotna - szukam pracy. Zapewniam, że jak tylko sytuacja się zmieni - stanę na wysokości zadania![]()
jessi74 pisze:Weihaiwej pisze:Moje drogie,
ja uprzejmie informuję, że nie mogę na razie podjąć żadnego zobowiązania finansowego, ponieważ jestem bezrobotna - szukam pracy. Zapewniam, że jak tylko sytuacja się zmieni - stanę na wysokości zadania![]()
no to![]()
za nową pracę
jessi74 pisze:kto jeszcze nie zapisany radzę zapisywać się do Kociej Skarbonkicoś mi się wydaje że Dyrekcja przymierza się do tworzenia czarnej listy
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Szkoda, że Kryni nie było, co nie AniaByśmy się pewnie jeszcze lepiej bawiły
To z całą pewnością a poza tym nie czułabym się jak własna babcia wśród was młodych
mamut pisze:Witam niedzielnie i zapraszam na poranne ćwiczenia.
Śpiochy wstawać!!!!!!!!!!!
jessi74 pisze:ja chcę mieć numerek 55czyli dwie osoby musimy znaleźć
jessi74 pisze:ja chcę mieć numerek 55czyli dwie osoby musimy znaleźć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości