witaj, kolorowo

Ponieważ pomagam Cameo w sprawie Torinki, prosiłam, by przesyłała mi info o ew. domach.
Zatem - ankieta kolorowo bardzo mi się podoba

Jeden punkt tylko bym zmieniła - w kwestii żywienia Toriny.
Cenowo wyjdzie dokładnie podobnie jak Orijen, a będzie korzystniejszy dla Torinki.
prawdopodobnie sam spokojny dom bez innych kotów podziała bardzo dobrze na Torinkę

Ale z wcześniejszych doświadczeń - u Torinki jest podejrzewana alergia pokarmowa, dlatego bardzo zalecane jest podawanie jej tylko i wyłącznie karmy hypoalergicznej. Wspólnie z panią wet z Łodzi doszłyśmy do wniosku, że fajny będzie Hill's d/d z dziczyzną dla alergików.
Torinka dopiero zacznie go jeść i jesli tylko jej zaskamuje, to będzie jej dietka

Bo Torina jest bardzo bardzo fajnym kotem, ale jak to w dzisiejszych czasach - alergie dotykają też koty, nie tylko ludzi.
Najważniejsze dla kiciuli jest, by poczuła się bezpiecznie i dobrze, i by - nie wróciła z adopcji. Bo ona już swoje przeszła... była kochana i porzucana. nawet człowiek by zwariował.
Miłość i ciepły dom - tego jej trzeba.
Znam Torinkę jeszcze z czasów pobytu w schronisku. To fajny kot, i bardzo bym chciała, by trafiła wreszcie na Ten Dom.
Ze swojej strony służę informacjami i wsparciem, w razie jakichś problemów.
Tyle że jestem w Łodzi - czyli sporo zależy od Was, dziewczyny, jak się dogadacie

Bo ankieta brzmi bardzo obiecująco...
Pytaj, kolorowa, będziemy odpowiadać

czyli mieszkasz we Wrocku?