Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:pamiętać należy, że to bardzo wielki problem etyczny z tym tym usypianiem miotów.
Myślę, że łatwo jest mówic osobom a) będacym pod wpływem innych/silniejszych, b) które nigdy nie musiały podjąć takiej decyzji...
Tweety pisze:
Od 7.03 przez dwa tygodnie Roberta będzie trzeba zastąpić na kociarni, również rano, bo dochodzą mu kolejne formy rehabilitacji, także pół dnia będzie spędzał w szpitalu. Proszę o zgłaszanie się na poranne dyżury i uwzględnianie w swoich planach (sterylkowych, łapankowych itp) jego nieobecność w tym czasie
Miuti pisze:Toszu kochana - mam trzy koty, które mi sprawiłaś, i to koty niewyadoptowywalne.
W tym jeden kot specjalnej troski.
Dlaczego zapominasz o tym, że mam koty do adopcji?????
Milenka czeka od pół roku - nikt jej nie chce.
Pirat i Buraska są u mnie krócej - na Buraskę byli chętni, ale jej nie wydałam, bo jej przyszli właściciele nie budzili zaufania.
Już raz okrzyknięto mnie kolekcjonerką kotów...
kosma_shiva pisze:a jak się miewa Puzel?
Chciałabym go kiedyś chociaż zobaczyć, choćby na zdjęciu...
dziewczyna od niego w ogóle się nie odzywa, nawet jej od wakacji nie widziałam z psem...
Nie wiedziałam, że Puzel nie trafił do jej rodziny.
a dobrze piszesz Toszu.
Osttanio u jednej takiej dziewczyny odszedł Bruno - kot ode mnie i ta dziewczyna szukała takiej biedy właśnie - poszedł King ze schronu!
lutra pisze:Brawo, dziewczyny! Mam nadzieję, że p. Helena Grażyna Bożena zrozumie, że 11 kotów łatwiej jej ogarnąć niż 23....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, dran, Google [Bot], jackthecat, Niushonok, sylwiakociamama i 214 gości