I kto spędza życie na forum.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Tzn Marylo bliżej Ci do kolekcjonerki?
Poza tym cały czas uważam, że tylko ktoś, kto publicznie, w tym również na forum, zbiera na swoje koty pieniądze ma obowiązek się tłumaczyć. Tłumaczyć w takim oto sensie:
- robic rozliczenia
- wstawiać skany badań
i generalnie przedstawiać wszystko rzetelnie, a nie pokrętnie.
To co się dzieje, m.in u mirka_t to zjawisko kuriozalne i stanowczo na coś takiego nie powinno być przyzwolenia.
Pytam ,czy potrzebujesz pomocymirka_t pisze:Anulka111 i znowu się chwalisz. Co to nie Ty, jakie masz znajomości, ile robisz i tp i td. I po co to? Czas dorosnąć
mirka_t pisze:anulka111 pisze:...A jak wygląda Twoja opieka nad 43 kotami?...
Nie na Twoją głowę logistyka organizacji takiego domu jak mój. Wyobraźni Ci nie starcza i na samą myśl o takim przedsięwzięciu jesteś zmęczona.
mirka_t pisze:I kto spędza życie na forum.
Maryla pisze:postanowilam nie pomagac nie znanym mi kotom, zeby nie wiem co, choc to robilam gdy byla potrzeba
pomoge tylko tym ktore mi faktycznie stana na drodze
w pewnym sensie to sukces tego watku
Maryla pisze:anulka, problem sie sam rozwiaze , bez Twojej pomocy, jesli to Ty lub takie jak Ty zamiast mnie, Mirki lub Agn wezma koty potrzebujace pomocy i im pomoga
wtedy zobaczymy jak sobie swietnie dacie rade
linki jakbys miala problem z ustaleniem o ktore koty podeslemy
albo wreszcie napiszcie wprost ze nigdy tego nie zrobicie i zeby te koty zwyczajnie uspic, tak bedzie humanitarnie
MariaD pisze:Maryla pisze:postanowilam nie pomagac nie znanym mi kotom, zeby nie wiem co, choc to robilam gdy byla potrzeba
pomoge tylko tym ktore mi faktycznie stana na drodze
w pewnym sensie to sukces tego watku
Jeżeli tak robisz ze względu na dobro kotów, które już masz w swoim mieszkaniu, to rzeczywiście sukces tego wątku.
Jeżeli tylko by nie zostać non grata na Miau - to zastanawiające.
mirka_t pisze:dalia pisze:...biorę koty potrzebujące pomocy na dt...
Gdzie można o tych kotach przeczytać?
dalia pisze:a muszę o nich pisać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, szczurbobik i 103 gości