DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 19, 2011 18:17 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Taki cudny kocurek :1luvu:
Niektórzy ludzie to jednak są mocno popie...ni :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 19, 2011 18:40 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Piękny kot... to ten "agresywny", tak? :/

W ogóle witam i przepraszam, że dopiero teraz :oops: Ale rano musiałam szybko uciekać na nagrania - za to mam już w pełni zrobione trzy kawałki - a w czwartym już tylko dwie zwrotki i będziemy rozsyłać w świat! :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 19, 2011 19:36 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Marzenia-kciuki za domek dla którego malucha? :mrgreen:
Przepraszam za kradzież (w podpisie ),ale nie mogłam się oprzeć :D

Szalony,zdradź proszę tajemnicę co to za wyczyny muzyczne - jakaś kapela czy cuś?
Supporty dla LG ? :D ,a może solowa płyta :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 19, 2011 19:51 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

no dla rudaska, ktorego zdjęcia wkleiłam :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 19, 2011 19:59 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Żeśmy się zrozumiały... :D,pytałam o malucha rudaska a może tego w beciku co to leży obok :lol:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lut 19, 2011 20:13 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

A on też do adopcji?? 8O :ryk: :ryk: :ryk:

Trzeba poprosić szalonego K. o FB :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 19, 2011 21:23 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

No krzykaczki chyba pakują walizeczki :lol: i sposobią się do wycieczki na wątku zapanował spokój i zaraz się przyjemniej zrobiło :lol: Kotuś śliczny, a to w beciku jeszcze śliczniejsze :lol:,ale to pewnie nie do adopcji :lol:

ZN

Od: Pt wrz 26, 2008 19:07

Post » Nie lut 20, 2011 12:23 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Irlandzka Myszka pisze:...też protekcjonalne rady niespełnionych weterynarzy itp. odrzucasz, w ogóle ich nie zauwazając....

Dziękuję Smarti za podsumowanie dobrego serca i chęci pomocy.

Irlandzka Myszko-pisząc te słowa nie miałam na myśli Ciebie-a tych którzy(zwłaszcza jednego) który wymądrza się tu na całego.
Dlatego nie masz zadnego powodu czuć się urażona,w każdym razie ja Ci go nie dałam bo błednie zinterpretowałaś moje słowa.
Ostatnio edytowano Nie lut 20, 2011 12:54 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Nie lut 20, 2011 12:44 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Marzeniu-nie "spokojnie i bez uszczypliwości" ale wcale.

Zaprosiłaś na mój watek PcomOlki i Satyra. Oraz Tinkę.

Co do PcomOlki,
Wiem że zrobiłaś to w najlepszej wierze i uprzedzałas mnie,że ten osobnik nie potrafi sie zachowac jednak brak poziomu jaki prezentuje przekracza wszelkie normy .
Nie zna mnie,nie wie kim jestem,a pozwala sobie na protekcjonalne,lekceważące i obrażliwe słowa wobec mnie ,może i ma jakies tam informacje ale na pewno brak mu elemantarnych zasad kultury.A ja nie toleruję w swoim otoczeniu mężczyzn nie potrafiących się zachować.
Każdą wiedzę można przekazać w kulturalny sposób-do tego trzeba jednak być kulturalnym.
Poza tym nie dowiedziałam się jeszcze od tego znawcy niczego więcej niż dowiedziałam się od swoich wetów-w tym również konsultujących.
Satyra też zaprosiłaś-zupełnie nie wiem po co bo poza bełkotem nie napisał jeszcze nic więcej.

Panowie Ci nie są mile widziani na moim wątku i najlepiej ignorować ich wypowiedzi, w każdym razie ja tak postąpię.

Natomiast bardzo dobrze zrobiłaś zapraszajac Tinkę-ma wiele mądrych rad a do tego jest osobą na poziomie a co za tym idzie potrafi je tak przekazać i jestem jej za to wdzięczna..szkoda tylko że jest tu obiektem napaści..

Wszystkim pozostałym dziewczynom które też chcą pomóc radami chociaż w najmniejszym stopniu bardzo serdecznie dziękuję i biorę pod uwage każdą radę i podpowiedz.

Widzisz Marzenia-trzeba się na przyszłość po wielokroć zastanowić kogo się na watek zaprasza bo ,jak widać są osoby które sprowadzą watek do poziomu na jakim same funkcjonuja...
Ostatnio edytowano Nie lut 20, 2011 12:55 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Nie lut 20, 2011 12:56 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Bardzo proszę o usunięcie się z wątku dt smarti PcimOlki oraz Satyr77 - osoby ktore osobiście zaprosiłam w dobrej wierze.

Wasze wypowiedzi zgłosiłam do usunięcia przez admina.

Tę samą prośbę wystosowałam do wyżej wymienionych osob na pw.

Marzenia11

Post » Nie lut 20, 2011 13:07 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Marzenia11 pisze:smarti - przepraszam.

Marzenia-no problem-w końcu zachowanie takich ludzi to ich problem-nie nasz i w sumie nic mnie to nie obchodzi-byle z dala ode mnie i od mojego wątku..

A badań nie robiłam za niczyją radą- robiłam je bo zawsze robię co mogę i co jest sens i zalecenie lekarzy, w danym momencie zrobić.

I lecę dalej -(teraz akurat do dr.K) ale nie będe tu na wątku nikogo o niczym informować dopóki wątek nie "znormalnieje".
On ma służyc relaksowi po ciężkim dniu i wejście na niego ma być przyjemnością dla naszych dziewczyn a zobacz co się porobiło...
... a od leczenia sa weterynarze a nie forum-po raz kolejny się o tym przekonuję.Zwłaszcza że mamy dookoła dostępnych najlepszych...

(Taką sama prośbę ja napisałam .)

smarti

Post » Nie lut 20, 2011 17:20 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Ech.

Jeśli o ogłoszenia chodzi, to niech się ktoś po Karmela Marzeni zgłosi, chłopaki rzeczywiście podobni, jak będą dwa domki chętne, to jeden dostanie jednego, drugi drugiego :ryk:
Marzeniu, ktoś dzwonił/ pisał?
W sumie tych ogłoszeń wyszło ok. 30-35, z kilku dostałaś prośbę o potwierdzenie, więc i treść chyba widziałaś... mogą być? ;)

Jak tam Trisia? Przyjęła w gościny Fionę i Devi? Jak Fiona, dziczy?
Co u Promyka, kiedy testy? Czy Edisia zarasta i czy ciągle nie lubi Bąbla? I czy ktoś go kocha? :>
I czemu najsłodszy kot świata, jakim jest Mela, jeszcze nie ma domu, ja się pytam? :twisted:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 20, 2011 18:30 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Szalony K. ogłoszenia są super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: jeszcze nikt nie dzwonił, nie pisał, ale to chyba troszkę trzeba czasu - w końcu to dorosły kocurek no i w piwnicy.

Sama jestem ciekawa jak tam połączenie dziewczyn :?: :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lut 21, 2011 1:31 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Otwieram wątek po porządkach i życzę miłego poranka :mrgreen:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon lut 21, 2011 1:33 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Wątek dt smarti znowu jest do dyspozycji wiernych pisaczek, pomagaczek dt smarti, incydentalnych podczytywaczek i wielbicieli jeszcze nie - ujawnionych :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

W końcu dt smarti to aktualnie 8 tymczasów, nie tylko jeden Carlito :wink: :piwa: :piwa: :piwa:
Ostatnio edytowano Pon lut 21, 2011 18:49 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

[poprzednia][następna]