Tweety pisze:Milenka będzie mieć konsultację o 17:30 więc my ją odbierzemy ze schronu i zawieziemy do Myślenic a potem w ręce Lunszpik
Wielkie dzięki.
Tweety pisze:Milenka będzie mieć konsultację o 17:30 więc my ją odbierzemy ze schronu i zawieziemy do Myślenic a potem w ręce Lunszpik
Lila_iwa pisze:Jest jeszcze kilka czarnych kotów oprócz Helmutki . Może innego wybierze
Bungo pisze:Niech sobie wisi, a ja dam go na poniedziałek do Dziennika Polskiego
BarbAnn pisze:Lila_iwa pisze:Jest jeszcze kilka czarnych kotów oprócz Helmutki . Może innego wybierze
Dajmu szansę Helmutce
Wystarczy parę kabanosów z rosmana aby pokochała człowieka miłością wielką
Prosba o wygłaskanie jutro kotów(tych co się dają) ode mnie.
ja niestety nie ruszam się jutro z domu -zatoki .Biorąc pod uwagę dzisiejszy tekst w WO to jest się czego bac
mk999 pisze:Jestem takiego samego zdania.
Wydawanie kotów z garażu na siłę kończy się żle albo obserwacją.
Z tamtąd wychodzą jeszcze bardziej ogłupiałe i wręcz stronią od ludzi.
Miła tylko toleruje osoby które już długo zna a resztę wolontariuszy moze źle potraktować.
Pogryżienie przez kota kończy się nieraz lekarzem
queen_ink pisze:Bungo pisze:Niech sobie wisi, a ja dam go na poniedziałek do Dziennika Polskiego
Ale telefon zmienić?
Akima pisze:mk999 pisze:Jestem takiego samego zdania.
Wydawanie kotów z garażu na siłę kończy się żle albo obserwacją.
Z tamtąd wychodzą jeszcze bardziej ogłupiałe i wręcz stronią od ludzi.
Miła tylko toleruje osoby które już długo zna a resztę wolontariuszy moze źle potraktować.
Pogryżienie przez kota kończy się nieraz lekarzem
w moich ogłoszeniach na allegro Miła zostanie, można kiedyś spotka właściwego czlowieka na swojej drodze.
mk999 pisze:KIARA i ZORRO maja domy,
Helmutka by też miała gdyby nie zbiła adoptujacego,
Mag 4 i 6 pusty;
Kociąt nie ma - super..
Edyp, Helmutka i Japiszon wygłaskany,
Fąfel z mag, 5 i Natalka z mag.7.
Grand na obserwacji ma się świetnie
teroryzuje pielęgniarzy , lubi tylko Asię W i ona może go głaskać.
Tunisia pisze:ktoś spotkał się z chwytakiem , podbierakiem, siatką na koty, inaczej nie jestem w stanie złapać kulawej koty i gdzie tego szukać, pożyczyć, zrobić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 51 gości