Daj SENIOROM ciepły DOM na zimę i całe życie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 20:46 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Nie wiem, czy koty z tego wątku są już tu zgłoszone.
Jeśli nie, to proszę też je wciągnąć do grona starszych kociaków. Zostały same po śmierci właścicielki. :cry:
viewtopic.php?f=13&t=123960

Obrazek

Mruczuś i Przytulanka ( lat 8 )

Obrazek

Lala ( 10 lat ) i Kicia ( 7 lat )

W wątku zdjęcia można obejrzeć w większym rozmiarze.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lut 17, 2011 20:54 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

w niedzielę dopiszę, bo mam zbyt wolny net do tego czasu....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lut 17, 2011 21:25 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Sorry, ale z tego co wiem, to wszystkie już znalazły domy - poza ostatnią Munią, która z kolei będzie miała tymczas u mnie.
Może warto było by przeczytać wątek do końca?... A nie tylko początek?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lut 17, 2011 21:54 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Megana pisze:Sorry, ale z tego co wiem, to wszystkie już znalazły domy - poza ostatnią Munią, która z kolei będzie miała tymczas u mnie.
Może warto było by przeczytać wątek do końca?... A nie tylko początek?

Przepraszam :oops: .
Racja.

Starszaki mają dom.

Zmyliło mnie to, że został dziś założony drugi wątek dotyczący tych kotów.
viewtopic.php?f=13&t=124305
Sądziłam, że poszukiwania są nadal aktualne.

Doczytałam i chciałam poprawić mój post zgłaszający starszaków do grona seniorów oraz przeprosić za zamieszanie, ale nie zdążyłam.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lut 18, 2011 10:09 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

zapraszam Seniorów na pierwszą, bo Domki szukają..... :ok: :ok:

kikkera

Od: Sob kwi 18, 2009 10:33

Post » Sob lut 19, 2011 14:32 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Nastoletni Pimpuś z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=121897 znalazł już dom. zamieszkał w Krakowie w towarzystwie buraski Fredzi :) Tutaj relacje z nowego domu: viewtopic.php?f=13&t=121897&start=351
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Sob lut 19, 2011 14:38 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Tajemniczy Wujku Z. - bardzo bardzo dziękuję za informację i ogromnie się cieszę, że się udało.
Jego pierwsza Pani była dzielną osobą - poczytajcie:
[quote="Anuk"]
Nowa opiekunka Pafnucka dobrze znała opiekunkę Pimpusia.

Podobno starsza pani była niezwykle skromną osobą: jej znajoma dopiero na pogrzebie dowiedziała się, że pani Pimpusia była bohaterką Powstania Warszawskiego. Ratowała ludzi wynosząc rannych z płonącego szpitala.

Potem całe życie pomagała zwierzętom, uratowała wiele kotów znajdując im domy.

Pimpuś może być dumny, że miał taką panią!

[quote="Anuk"]
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob lut 19, 2011 14:47 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Gratulacje dla Pimpusia :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 19, 2011 15:02 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Mówią na mnie Paju, z akcentem na "u". Jestem starszym i bardzo miłym kocurkiem. Kiedyś miałem dom, ale go straciłem. Na dodatek ktoś mi połamał przednią łapę, bardzo mnie to bolało. Na szczęście trafiłem do fundacji, miałem operację, ale łapa i tak nie nadaje się do chodzenia. Myślę jednak, że może znajdzie się ktoś, kto mnie pokocha, nie patrząc na moją niepełnosprawność. Serduszko mam całkiem zdrowe i bardzo chciałbym kogoś pokochać. No i chciałbym mieć też własny dom, bo ja o tym skrycie marzę. Jestem grzeczny i miziasty, wiem do czego służy kuweta, jestem też wykastrowany. Biegam za ludźmi jak piesek, bo ja kocham dobrych ludzi. Czy moje marzenie o domu i własnych Dużych się spełni?
Obrazek Obrazek

Paju nadal czeka na dom...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lut 19, 2011 15:11 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

PajU na pewno doczeka takiego Domu przez duże "D" .
A czy Paju schudł?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob lut 19, 2011 15:15 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Mam nadzieję, że Paju znajdzie taki domek, jaki znalazł Wrzosek.
Buras wyleguje się najczęściej w piernatach :D

A Pajutek nadal kulisty bardzo 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lut 19, 2011 15:46 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

Leoś - 15 lat - Wrocław - "starość bez domu...jest smutna, nie chciałbyś poznać, jak bardzo, pomóż.... - kontakt - DT Rudaa , molly88 11568940295
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=120487

newsy :-)

Rudaa pisze:U Leosia wszystko dobrze. Apetyt mu dopisuje, humor również... aż za bardzo. Od niedawna nauczył się wskakiwać do zlewu i dokładnie wylizuje wszystkie naczynia, które się tam znajdują :? Ogólnie to łażenie po meblach szczególnie tych najwyżej położonych to jego hobby, nie był jeszcze tylko na lampie. Jak się uporam z nową pracą to zabieram go na wizytę kontrolną do weta, żeby ocenić jak te zęby bez antybiotyku się mają. Leon ma ogłoszenia i oczywiści szuka DS, ale z tego co mi wiadomo telefon milczy...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie lut 20, 2011 22:02 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

mój tymczasowy senior Teofil od dziś w domu :-)

piękna impreza w Koninie - naprawdę udana wystawa kotów w domu kultury. Mnóstwo zwiedzających, media i wiele adopcji! Oby były udane.

a tu lektura dla tych, którzy wahają się, czy adoptować seniora

http://www.koty.pl/czytelnia/art30,kot- ... zniej.html
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie lut 20, 2011 22:16 Re: ## STARSZE kociaki czekają na wiosnę...na DOM ##

dagmara-olga pisze:mój tymczasowy senior Teofil od dziś w domu :-)

piękna impreza w Koninie - naprawdę udana wystawa kotów w domu kultury. Mnóstwo zwiedzających, media i wiele adopcji! Oby były udane.

a tu lektura dla tych, którzy wahają się, czy adoptować seniora

http://www.koty.pl/czytelnia/art30,kot- ... zniej.html

Gratuluję udanej adopcji! Oby się Teofil szybko zaadoptował :)

I udostępniłam artykuł na FB :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]