Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 10:54 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Dostałam takiego maila w sprawie kotków:

chętnie adoptuję kotke trikolor lub szylkretka sterylizowana
do domu wychodzącego
jest już jedna kotka i pies
pozdrawiam Dariusz W k/Giżycka

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro lut 16, 2011 12:47 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Asiu może podpytaj pana czy mógłby przyjechać po kotkę do Szczytna moze zabrałby którąś trikolorke ze schroniska ,myślę ,że sterylkę byśmy załatwiły u naszej wetki bo tylko Zosia jest po sterylizacji.Możemy podesłać zdjęcia i czy kicia byłaby w domu i tylko wychodziła ,czy np.zawsze przebywałaby w jakichś pomieszczeniach gospodarczych.Wtedy bardziej mogłybyśmy kicię dopasować i czy chociaz na początku będzie w domku by się przyzwyczaiła.Oczywiscie czy zgadza się na umowę.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lut 16, 2011 14:12 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Otrzymałam informację ,że do schroniska trafił rudy kocurek,poprosiła mnie tez pani ze schroniska czy nie mogłabym go zabrać do siebie bo wygląda na domowego i w budce na dworze na pewno się rozchoruje.Kotki są na innej kociarni i tam jest ogrzewany barak ,tam gdzie będzie kocurek są tylko zwykłe nieogrzewane budki.Jest u mnie przepełnienie ale około 17 jade po niego.Mam nadzieję ,że znajdziemy mu dom.

horacy 7

Post » Śro lut 16, 2011 14:35 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Jesteś aniołem :1luvu:

Będzie dobrze, znajdziemy dom :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 16, 2011 15:09 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Kasiu czasami się zastanawiam czy ja jestem nienormalna?

horacy 7

Post » Śro lut 16, 2011 16:56 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

horacy 7 pisze:Kasiu czasami się zastanawiam czy ja jestem nienormalna?

Jak tak spojrzeć co się dzieje na forum, to nas tzw. "normalnych inaczej" jest tu więcej :lol:

Pomyśl co by z tymi zwierzętami było gdybyś nie była jaka jesteś...

Dziś kończy się jeden bazarek więc będę miała dla Ciebie jakieś dodatkowe środki :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 16, 2011 18:41 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Rozumiem, że to rude, które dostałam na maila to nowy nabytek? ;)

Lecim zaraz z wątkiem i ogłoszeniami :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 16, 2011 18:45 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

A tu nowe zdjęcie Zosi

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 16, 2011 18:58 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Wątek rudego

viewtopic.php?f=13&t=124254&p=7098757#p7098757

Zaraz robię ogłoszenia i niech się nie zadomawia tylko idzie na swoje ;)

Basiu, a co z domkiem z Warszawy, który chciał adoptować Zefirka? Warto skontaktować się z Panią.
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 16, 2011 19:45 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

po_prostu_kaska pisze:Wątek rudego

viewtopic.php?f=13&t=124254&p=7098757#p7098757

Zaraz robię ogłoszenia i niech się nie zadomawia tylko idzie na swoje ;)

Basiu, a co z domkiem z Warszawy, który chciał adoptować Zefirka? Warto skontaktować się z Panią.

Tak już wysłałam sms do pani jeszcze nie widząc rudzelca ,niestety pani już się dokociła .Napisała tylko ,ze koleżanka szuka rudego kotka lecz to domek wychodzący ,przesłałam pani zdjęcia i zobaczymy.Kotek jest oswojony więc szybko może wędrować do ds. :lol: :lol: :lol:

horacy 7

Post » Czw lut 17, 2011 20:24 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Nie spadamy. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pt lut 18, 2011 9:21 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Nie będzie mnie przez weekend, ale mocno trzymam kciuki za Zosię, Tofina i całą resztę :ok:

Basia, bazarki zakończone. Jak otrzymam wpłaty, zrobię Ci jeden wspólny przelew, ok?
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 18, 2011 10:39 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Kasiu dzięki podam Ci na pw mój numer konta.Przyjemnego weekendu.

horacy 7

Post » Pt lut 18, 2011 14:50 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Telefonował pan z Giżycka w sprawie trikolorki ,chciałby coś więcej o kociczkach wiedzieć a ja niestety mam mało informacji postaram się w niedzielę lub sobotę dowiedzieć więcej.Jest to domek wychodzący pan ma już psa i jedna kotkę trikolor.Zosia bardziej nadaje się do domku niewychodzącego więc chciałabym dać szanse którejś dziewczynie ze schroniska .Jak pan powie która koteczka go interesuje poświęcę jej trochę czasu ,wysterylizuje i wydam. :ok:

horacy 7

Post » Sob lut 19, 2011 13:52 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

[poprzednia][następna]