e-dita pisze:Jeżeli Estrella nie może, poproszę CatAngel o pakiet ogłoszeń.
Napiszę dziś do CatAngel.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
e-dita pisze:Jeżeli Estrella nie może, poproszę CatAngel o pakiet ogłoszeń.
e-dita pisze:Edi ma 25 ogłoszeń na rożnych portalach.
CatAngel dziękuję
proequo pisze:Wczoraj zawiozłam Edi do Szczecina. Została odebrana przez Edytę. Nie wiem, czemu. Podobno jest dla niej dom z dwoma innymi kotami, ale nowi opiekunowie muszą ją odwiedzać i zapoznawać się z nią, a do Morynia za daleko, dlatego ma iść na nowy tymczas w Szczecinie. Kot wrażliwy, wycofany, źle znoszący zmiany miejsca, powoli otwierający się na tymczasie u mnie, znów stresowany podróżą, by trafić na inny tymczas z którego być może pójdzie do domu stałego. Po co, skoro mogła tam trafić bezpośrednio ode mnie?
Patrzę na zdjęcia, nie rozumiem, jest mi smutno i przykro. Kotka nabierała zaufania, jadła RC Sterylised, została odrobaczona, zaszczepiona, była leczona na uszy... nawet nie wiedziałam, że ma świerzba, gdy do mnie trafiła, do moich dwóch kotów.
Gdzie teraz pojechała? Na kolejny tymczas, czy może do Niemiec, bo było "zapotrzebowanie"? Mam nadzieję, że mylę się odnośnie wyjazdu do Niemiec, ale żałuję, że ją oddałam. Chcę się mylić, może faktycznie trafi do dobrego domu i będzie miała w końcu spokój i stabilizację.
Liczę na informacje na wątku oraz zdjęcia.
proequo pisze:Gdzie teraz pojechała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, muza_51 i 15 gości