no szymon rozbawiłeś mnie do łez z tym sabinowym domkiem hehhhehh....bo to właściwie jest pokerowo- arkowy domek

jezu 3 koty w m1- szok, będzie im bynajmniej ciepło

dziękuję za zwóz do laryngologa- jesteś boski

od razu wbiłam się w kolejkę między pacjentów- tak jęczałam na holu że doktor nie miał szans mnie nie przyjąć. biorę drugi antybiotyk.
seja no nie pocieszyłaś mnie, 3 tyg

ja już szału dostaję i mam ochotę wymordować wszystkich, bo wszytko mnie drażni razy 10 przez te uszy bolące, a tu mnie moje koleżanki po meksykach i demonstracjach ciągają w mrozie i nie chcą odpuścić:wink:
dobre wieści, mój aniołek stróż czuwa- kotka 7 letnia juz w nowym domku, zaszczepiłam ją p.ch.zakaźnym, p.wściekliźnie, odrobaczyłam, dostała convenię i advocate. dom fajny, dziecko niestety ma 2 lata. kotka jest super nastawiona do dzieci, ale boję się panicznie żeby nie okazało sie że mały dostanie alergię. państwu nie przeszkadzał okropny łupież. kazałam kupic karmę royala,od siebie dałam 2 worki puriny. mieszkają blisko więc będę miała wgląd na kotkę.do adopcji jej koleżanka mrówka śliczna rudo bezowa tygryska.
aisha po raz kolejny nie dała sie wpakowac na szczepienie do transportera. prób było kilka, mimo że transporter lubi, śpi w nim- jak ją chę w nim zamknąć- dostaje szału. jutro kolejna próba w rękawicach spawaczych.
szymon szybko zdejmij ogłoszenia tych kotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrówki i kici!!!!!!!!!