KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 18, 2011 19:15 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

monika74 pisze:
Szalony Kot pisze:To jest Tofik od Moniki, chyba ją znacie, ja znam z FB w każdym razie ;)

Transportu szuka osoba która chce adoptować odemnie Tofika
Bardzo mi przykro ale nawet jak by się Marta zgodziła zabrać dwa koty to ja Tofisia nie moge wysłać w taką podróż bo Tofik to dzikusek nie będzie można wyjąć go z transporterka i praktycznie od momentu zapakowania go w Ś-ciu około 14 siedział by w nim do dnia następnego bez możliwości wyjścia. (Marta dopiero na drugi dzień rano jedzie do Warszawy)

A... i tak to jest, jak się coś załatwia przez kogoś, kto zna kogoś, kto kogoś zna.
Dobrze, że się odezwałaś :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 18, 2011 19:20 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Tiga już u mnie
jest malusieńka,nie wiem czy waży z 2,5 kilo,sierść też nie za ładna,wyłażąca i z łupieżem(była karmiona winstonem)oczka i uszka czyściutkie,wygląda na zdrową,
miła, miziasta do ludzi,siedzi u mojego na kolanach i daje się z lubością głaskac
boi się kotów na razie ale zero agresji
już pojadła dobrych chrupek :D i popiła,na noc pewnie ją zamknę osobno,bo będzie wojna z rezydentami,a mam chorego synka i wolałabym się wyspac :wink:
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pt lut 18, 2011 19:25 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

gayae :1luvu: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 18, 2011 21:13 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

gayae pisze:Tiga już u mnie
jest malusieńka,nie wiem czy waży z 2,5 kilo,sierść też nie za ładna,wyłażąca i z łupieżem(była karmiona winstonem)oczka i uszka czyściutkie,wygląda na zdrową,
miła, miziasta do ludzi,siedzi u mojego na kolanach i daje się z lubością głaskac
boi się kotów na razie ale zero agresji
już pojadła dobrych chrupek :D i popiła,na noc pewnie ją zamknę osobno,bo będzie wojna z rezydentami,a mam chorego synka i wolałabym się wyspac :wink:
Jakie to szczęście, że dzieciak nie musiał przejść przez to piekło, które mu pańcia szykowała. Będzie dobrze. Już jest! Dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lut 18, 2011 21:26 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Potrzebne wsparcie na jedzenie dla Tigi ,TDT , też ma swoje koty i nie
jest mu łatwo. Nie ukrywam ,że potrzebna też kasa na transport dla Tiguni.

gayae dziękuje za Tigunie. :1luvu: :ok:

Możecie mi zazdrościć :mrgreen: osobiście wygłaskałam Rusałeczkę, ślicznota. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt lut 18, 2011 22:53 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

cypisek pisze:Możecie mi zazdrościć :mrgreen: osobiście wygłaskałam Rusałeczkę, ślicznota. :1luvu:
Osobiście miałam okazję się w niej zakochać! Tak się cieszę, że jest szczęśliwa! :1luvu:

Nie jestem w stanie nikogo wesprzeć Źle mi z tym i przykro... :(
Obrazek

hanelka

Post » Sob lut 19, 2011 20:03 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

Dziewczyny,bardzo serdecznie proszę o wsparcie finansowe dla Tigi.Ma ona szanse na normalne życie,ale do tego również trzeba trochę kasy.Wspólnie możemy przyczynić się do tego,aby jak najszybciej dotarła do upragnionego DS.
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Sob lut 19, 2011 20:42 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

Juliska :D oczywiście dostałam PW-odezwę się w pon bo weekend mam zawalony całkowicie :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 20, 2011 14:26 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

Potrzebne jest wsparcie finansowe dla Tigi. Potrzeba Tigę zawieźć do Szczecina i odstawić do radia. Koszt busa i opłata za kota to 40 zł./z powrotem/.Trzeba też Tigę odstawić do radia Szczecin, trzeba będzie wziąć taksówkę.

Mam swoją rezydentkę po operacji przepukliny, jest słaba potrzebuję dla niej szczepionki Zylexis. W zaistniałej sytuacji nie stać mnie na sfinansowanie podróży następnej kotki.
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 20, 2011 14:39 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

Pomóżmy Cypiskowi,ja wiem co to znaczy choroba moich zwierząt.Na Chmurkę też wydałam sporo kasy,ponieważ trzeba było dwukrotnie zrobić linoskopię.Ponadto wet policzył sobie za dojazd,bo ja nie byłam w stanie tej dzikuski złapać.Ja w tej chwili nie cierpię na nadmiar gotówki,a rentę otrzymuję piątego.
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Nie lut 20, 2011 20:47 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

Co tam u Misiaczka?? czy już przestała się chować??
Obrazek

cypisek

Post » Pon lut 21, 2011 13:26 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

dziewczyny ja już pogubiłąm sie i zgłupiałam na maksa. Nie mam sił cofac się. Gdzie Tigunia jedzie na tymczas?I kiedy?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon lut 21, 2011 13:52 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

Tigę wiozę 3 marca do Szczecina , Marta wiezie ją do Warszawy. Tam od szalonego kota , studentki biorą ja na Dt. Coś kroi się dom stały, w Warszawie. Muszę szczegóły dogadać.
Obrazek

cypisek

Post » Wto lut 22, 2011 7:36 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE !!!!!!

Kto wesprze Bure Słoneczko na podróż?
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]