BUSIO pisze:Zaglądam wiedziona ciekawością,czy przypadkiem ktoś mnie nie przelicytował...
Czy naprawdę już nikt tu nie zagląda?
BUSIO pisze:Zaglądam wiedziona ciekawością,czy przypadkiem ktoś mnie nie przelicytował...

majencja pisze:No to w górę bo czas ucieka

Iweta pisze:majencja pisze:No to w górę bo czas ucieka
Oj ucieka , ucieka a tu nikt nie chce juz licytować

Dorota Wojciechowska pisze:
A tam nie chce ja tam chce.
coby mnie jutro nikt nie przebił bo nie mam dostępu do kompa to MOJE kubeczki każdy po 10 zł.![]()
Iwonka tak mi ciebie brakowało wczoraj na dniu kota, szkoda że nie udaoło ci się przjechać
BUSIO pisze:Iwetko,dasz radę zmierzyć obwód czapki-może będzie dobra na mojego juniora?![]()
![]()
BUSIO pisze:Iwonko,junior ma 6 lat,ale głowę to on ma prawie jak dorosłyMyślę,że obwód głowy ma jakieś 54 cm.Teraz mu nie zmierzę,bo jest w przedszkolu,a żadnej starej czapki (wiosennej) nie mogę znaleźć do porównania
Iweta pisze:BUSIO pisze:Iwonko,junior ma 6 lat,ale głowę to on ma prawie jak dorosłyMyślę,że obwód głowy ma jakieś 54 cm.Teraz mu nie zmierzę,bo jest w przedszkolu,a żadnej starej czapki (wiosennej) nie mogę znaleźć do porównania
Na płasko, nie rozciągnieta ma ok 50 cm w obwodzie

Iweta pisze:Dorotko, slicznie dziekuję![]()
Też bardzo żałuję, ale niestety nie mogłam, tym bardziej, że byłam w Sosnowcu w poniedziałek [size=150]( na pogrzebie) tak to niestety bywa, a myślałam, ze bedę na pewno[/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości