koty w typie rasy SYJAMSKIEJ już w domach :-)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 9:43 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

Anna, całkiem nieźle sprawdzasz się w chwilach prawdy. :wink: :lol:
Lamparcica wygląda jakby wróciła do siebie z długiej podróży, musiała tylko domyć się trochę i można drzemać dalej. :ok:

Piwniczniaki trzeba posterylizować możliwie jak najszybciej - wiosna za pasem, co by maluszków nie przybyło do karmienia. 8) Klatki-łapki są na stanie JoKota, łapacze i kastratorzy też. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lut 16, 2011 9:44 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

annafreesprit pisze:No i teraz chwila prawdy (czy jednak debil?) :
jednak nie debil, gratulujemy :mrgreen: :ok:
Na ostatnim zdjęciu jakby mówiła: "a co ja tu mam..? O, brzuszek!"

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Śro lut 16, 2011 9:48 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

[quote="annafreesprit"]No i teraz chwila prawdy (czy jednak debil?) :
Dobra, wiem, trochę debil- bo za mało zmniejszyłam :(

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Śro lut 16, 2011 9:58 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

Agneska pisze:Piwniczniaki trzeba posterylizować możliwie jak najszybciej - wiosna za pasem, co by maluszków nie przybyło do karmienia. 8) Klatki-łapki są na stanie JoKota, łapacze i kastratorzy też. 8)

Koty wolno-bytują na Woli, a ja już mówiłam pani Ewie, że od ubiegłego tygodnia gmina (Wydział Ochrony Środowiska przy Urzędzie gminy W-Wa -Wola, ul.Bema) wydaje talony na sterylizacje/ kastracje kotów w klinice przy ul.Żytniej 15.
Dysponują też bezpłatnie użyczaną pułapką żywołowną (pożyczałam z Koterii, ale tam trzeba zostawiać 400 zł kaucji).
Trzeba się spieszyć, bo za moment wszystkie wolnożyjące kotki są/będą ciężarne, a gmina przestanie wydawać talony.
W ubiegłym roku nie pomogli mi ani złotówką (już w maju nie mieli kasy na sterylizacje) -sterylizowałam/ leczyłam za własne pieniądzę albo z TOZ-u.

annafreesprit

Post » Śro lut 16, 2011 12:35 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

Jutro się z nimi skontaktuję. Obiecuję.
ObrazekObrazekObrazek

ewk@

Od: Pon sty 17, 2011 11:05

Post » Czw lut 17, 2011 20:54 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

Czy Mruczuś i Przytulanka oraz Lala i Kicia mają już na widoku domek?

Pozwoliłam sobie zgłosić je do wątku seniorów.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lut 17, 2011 21:27 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

Wszystkie mają domy na widoku, albo nawet już w nich są. Proszę, nie czytaj wyrywkowo.
Swoją drogą, dobrze by było faktycznie zmienić tytuł wątku.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lut 17, 2011 21:39 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ pilnie potrzebują dobrych domów

Mulesia pisze:Czy Mruczuś i Przytulanka oraz Lala i Kicia mają już na widoku domek?

Pozwoliłam sobie zgłosić je do wątku seniorów.

Mruczuś i Przytulanka jako pierwsza para znalazły dom (zaraz po rocznych kotach syjamskich, które natychmiast zostały rozdane i w ogóle nie wymagały ogłoszeń).
Lala i Kicia mają zaklepany stały domek, ale -póki co- przebywają w lecznicy na rekonwalescencji po sterylizacji.
Dzisiaj odwiozłam do fajnego domu rudych chłopaków- Malutkiego i Ślicznego.
Tym samym całe starsze towarzystwo rozdysponowane:)
Została nam 'niezagospodarowana' młodziutka, bezzębna, marmurkowa Munia(z perspektywą DT).

annafreesprit

Post » Pt lut 18, 2011 10:44 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ

Tytuł zmieniałam przez telefon, więc jest w wersji tylko okrojonej. 8)

Na okoliczność Muni jeszcze nie zamykamy sprawy. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Pt lut 18, 2011 11:33 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ

Szalony Kot pisze:Taka wersja dość oszukańcza, patrząc na to, że syjamów to już nie ma :ryk:

ot, marketing :wink:
kto późno przychodzi, sam sobie szkodzi - babcie tak mawiały :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Post » Pt lut 18, 2011 22:15 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ

To proponuję "Syjamy się skończyły - została Munia, zwykła buraska, ale ma wśród syjamów znajomości! " :mrgreen:
Tak poważnie to jak ona zdrowieje?

Megana

Post » Pt lut 18, 2011 22:29 Re: koty w typie rasy SYJAMSKIEJ

No, ale z żadnej strony nie syjam! :mrgreen:

Megana

[poprzednia][następna]