Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 13:42 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

To straszne, co ci Duzi wyprawiają! My już oduczyliśmy Dużą domykania drzwi łazienki.
PIK

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 17, 2011 14:38 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu, dobrze, że jesteś,
Fasolka :P
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lut 17, 2011 17:16 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Obrazek

Kocia Banda Demolek życzy tyle szczęścia, ile tylko udźwigną słodkie łapeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lut 17, 2011 19:43 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ufffff
Dobrze, że jesteś
Nam nasza Duża nie skąpi jedzenia. Możemy jeść ile chcemy.
Poldek
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lut 17, 2011 19:43 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:p.s. dziękuję, że się o mnie martwicie, bo Duża to lepiej nie mówić

Ptachu, okropnie się martwię i duża też. O przyjaciół zawsze się martwimy. U nas duża, jak tylko przyszła, to zaraz się zabrała do robienia zapiekanki dla człowieka, nie dla nas. Skandal jakiś. Mówi, że musi zrobić jedzenie na kilka dni, jak ma chwilę i żebyśmy nie marudziły, bo nikt w okolicy nie je tak dobrze, jak my.
Fasolka zirytowana brakiem priorytetów
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 18, 2011 9:12 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Wczoraj Duża zrekompensowała mi to zamknięcie w łazience, z okazji naszego święta kolacja była świąteczna i pyszna.
Dziś w ramach dnia dobroci dla Dużych nasikałem na ociekacz do butów nie na drzwi.

Ptachu wspaniałomyślny
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lut 18, 2011 9:12 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Wczoraj Duża zrekompensowała mi to zamknięcie w łazience, z okazji naszego święta kolacja była świąteczna i pyszna.
Dziś w ramach dnia dobroci dla Dużych nasikałem na ociekacz do butów nie na drzwi.

Ptachu wspaniałomyślny

:lol:
Ptachu, jestes Wieeelki! :ok:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lut 18, 2011 9:16 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Wczoraj Duża zrekompensowała mi to zamknięcie w łazience, z okazji naszego święta kolacja była świąteczna i pyszna.

Ptachu wspaniałomyślny

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 18, 2011 9:44 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Cześć Ptachu !
Ruda Menda też wspaniałomyślnie oszczędził drzwi - za to wpasował się w buty Dużej :strach:
On by Cie zrozumiał ...

Gagat grzeczny kot
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt lut 18, 2011 9:55 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Avian pisze:Cześć Ptachu !
Ruda Menda też wspaniałomyślnie oszczędził drzwi - za to wpasował się w buty Dużej :strach:
On by Cie zrozumiał ...

Gagat grzeczny kot

Ja też kiedyś z sikaniem wpasowałem się w ukochane baletki dużej
Ale było marudzenia później :roll:
Po co to wszystko było, teraz Duża ma nowiutkie baletki, czekają na wiosnę
Wiesz Gaciu moja Duża wzoruje się na twojej i już kilka razy mówiła na mnie Bura Menda :?

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lut 18, 2011 10:38 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

[[/i][/quote]

Ja też kiedyś z sikaniem wpasowałem się w ukochane baletki dużej
Ale było marudzenia później :roll:
Po co to wszystko było, teraz Duża ma nowiutkie baletki, czekają na wiosnę Wiesz Gaciu moja Duża wzoruje się na twojej i już kilka razy mówiła na mnie Bura Menda :?
Ptachu
[/quote]
Jakiś skandal, jak tak można mówić na Ptacha! Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 18, 2011 19:35 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu mistrzu,
jestem pełen podziwu dla ciebie.
Ja od momentu, jak Javcia zamieszkała z Agą jakoś mam mniejszą wenę do
robienia sioo poza kuwetą.
Ale za to trenuję robienie tak po ściance kuwety ( krytej) aby przeciekało.
Przeważnie się udaje.
A i uwielbiam robić sioo na balkonie, ściany i podłoga jest moja :mrgreen:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Sob lut 19, 2011 9:46 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ktoś ściągnął na podłogę koszulkę dużej, suszącą się po praniu. W te koszulce duża czasem opiekuje się obcymi. Ktoś nasikał na koszulkę
8) Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 19, 2011 10:31 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:Ktoś ściągnął na podłogę koszulkę dużej, suszącą się po praniu. W te koszulce duża czasem opiekuje się obcymi. Ktoś nasikał na koszulkę
8) Fasolka

Niewidzialna Reka? :twisted:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob lut 19, 2011 10:54 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Dorota pisze:
MalgWroclaw pisze:Ktoś ściągnął na podłogę koszulkę dużej, suszącą się po praniu. W te koszulce duża czasem opiekuje się obcymi. Ktoś nasikał na koszulkę
8) Fasolka

Niewidzialna Reka? :twisted:

Mru

Ręką bym tego raczej nie nazwał :twisted:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

[poprzednia][następna]