KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 17, 2011 18:52 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

sauatka pisze:Dzień dobry! :)
Mam nadzieję, że pamiętacie jeszcze przystojniaka Gabrysia? ;>
Nasz Lew Kanapowy jest z nami już rok i dwa miesiące i jest najwspanialszym kotem na świecie!

Obrazek

super :)
Kropeczka13 pisze:Zerknijcie proszę tu http://supermozg.gazeta.pl/supermozg/1, ... a,,12.html
Nie chwaląc się jam to uczynił :D

pięknie :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lut 17, 2011 20:27 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Kropeczka13 pisze:Zerknijcie proszę tu http://supermozg.gazeta.pl/supermozg/1, ... a,,12.html

Wiesiu chwalimy, chwalimy a szczególnie wazne za promocję strony :1luvu:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lut 17, 2011 20:48 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

kochani Dzień Kota za nami, JESTEŚCIE WIELCY
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

nie byłam do południa gdzie były dzieciaki ale słyszałam ze były zachwycone. Pani weterynarz Ilona odpowiadała na poważne pytania - dlaczego kot ma taki dlugi ogon? dlaczego jest taki długi?

były cudowne zdjęcia, galeria naszych podopiecznych, która zostanie w bibliotece, wspaniała biżuteria, kocie ciasteczka, czekoladki bardzo dużo kocich zabawek, fantów. Na pewno osoby, które były cały dzień napiszą wiecej.
Dzieciaczki miały malowane pysie, bawiły się, oglądały teatrzyk.
Po południu było przedstawienie stowarzyszenia, naszych celow i pogadanka Pani weterynarz Moniki z Almavetu.
Wiesiu zaprezentował tors opięty w koszulkę z logo stowarzyszenia.

bardzo Wam dziękuję poszło cudownie
Gosiu i Marcinie :1luvu: Jadziu, Wiesiu, Gosiu :1luvu: Dorotko, Alienor, Gosiu Sz., Asiu, Piotrze :1luvu:
za fanty dziękujemy wszystkim, którzy je przynieśli nie znam wszystkich darczynców :1luvu:

dziękujemy za obecność Pani Wiesi, Pani Romie, Pani Kasi z dzieciaczkami, szczególnie za zebrane pieniązki :1luvu: :1luvu:
i pozostałym osobom, które przyszły
Paniom Wetkom za obecność i podarunek - testy na bialaczkę :1luvu:

pewnie jeszcze nie wszystkich wymieniłam Szefowi Gosi i Panu Drukarzowi, Panu z kamerą, Pani Dyrektor Biblioteki

zebralismy na nasze kocie potrzeby 1 000, 10 zł :D

a jeszcze zbiórka trwa przez Agę Bony, która jako filia chatki w Jaworznie organizuje Dzień Kota w gimnazjum :1luvu:

Filomen

Post » Czw lut 17, 2011 21:05 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Wiesiu - jak zwykle skuteczny i niezawodny :0 kotek jest piękny :)
Kiedy widzę takie efekty działalności na rzecz kotów utwierdzam się w przekonaniu że naprawdę warto to robić :).

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw lut 17, 2011 21:20 Re: chatka

Oj nogi wchodza do ......... plecow :ryk: bo zwykle to do d.......y :D ale warto bylo :ok: Wiecej jutro :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lut 17, 2011 21:20 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

niestety jak w życiu złe wieści przeplatają się z dobrymi

dzisiaj odszedł kocurek Heniek - Fokus oddany przez "kochających" właścicieli po 9 latach. Kotek miał super opiekę u Agi i Bony, miał zostać tam na stałe.
Niestety prawdopodobnie serce nie wytrzymało, stres i nadwaga spowodowały taki efekt. Kotek umarł szybciutko, nie męczył się.
Niestety tak to jest u tych starych, domowych kotów. Pękają im serca z bólu :cry: :cry:
Heniu biegaj szczęsliwy za TM.
Dziewczyny strasznie mi przykro - dałyście mu cudowny dom i milość do końca.
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 17, 2011 21:51 przez Filomen, łącznie edytowano 1 raz

Filomen

Post » Czw lut 17, 2011 21:31 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

:cry: :cry: :cry: - czyli on miał zawał czy coś w tym stylu? ....czy szybko umarł?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lut 17, 2011 21:35 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lut 17, 2011 21:40 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Dzień Kota w bibliotece dobiegł końca :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Część z "ekipy" która dzisiaj wytrwała od rana do wieczora
Obrazek
A na całość pracowało jeszcze wiele innych osób którym ślicznie i z całego serca DZIĘKUJEMY :1luvu:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lut 17, 2011 21:47 Re: chatka

Zezarlo mi posta bo pisze z komorki :evil: Nie chce mi sie pirac bo sie poryczalam :cry: Mara normalnie ale pytanie walnelas :oops: Myslisz ze dziewczyny beda ci w stańie teraz odpisac jak umierał :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw lut 17, 2011 21:47 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Strasznie mi przykro z powodu Henia :( Ludzie sobie sprawy nie zdają, że oddając zwierzę skazują je niejednokrotnie na śmierć, że ono jest bardziej przywiązane do człowieka niż komukolwiek się zdaje :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lut 17, 2011 21:51 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Bona bardzo mi przykro :cry: A jeszcze dziś rano rozmawiałyśmy jaką dietę chłopakowi wprowadzić coby go odchudzić .Boże jakie życie pisze smutne scenariusze
Trzymajcie się jakoś Aguś i Bona.Jesteśmy z wami.
Mara S nie komentuję szkoda słów...............

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lut 17, 2011 22:28 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Ciąg przykrych informacji kontynuowany... :cry: Proponuje poinformować poprzednich właścicieli coby poczuli odpowiedzialność na karku :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Czw lut 17, 2011 22:44 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Wszystkim, którzy są mało domyślni informuję, że chodziło mi o to czy biedny kotek nie cierpiał bo taką mam nadzieję, ze chociaż to mu zostało oszczędzone!

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lut 17, 2011 23:21 Re: chatka

Mara moze to forma zadania pytania ńie jest trafiona. Moze warto zadac pytanie lub stwierdzic co w danym momencie cie naprawde nurtuje. Np."MAM NADzieje ze nie cierpial"
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]