Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 01, 2011 17:59 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Dziękuję :1luvu:

Edytuję.
Na zdjęciach widać urodę chłopaka.
Śliczny i z dobrym charakterem. Teoretycznie ideał. Powinien szybko znaleźć domek.

A jak będzie ... zobaczymy
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lut 13, 2011 0:56 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Jest mi bardzo miło poinformować, że Pręgusek (vel Roger, vel - teraz - Ramzes ;) ) grzeje już tyłeczek w stałym domu :)

Zamieszkał w Krakowie, w bardzo dobrym, troskliwym i kochającym domu z zabezpieczonym balkonem. Ma do towarzystwa pieska - labradora, wyjątkowo przyjaznego. To, czy kot będzie mógł zamieszkać w tym domu zależało od jego reakcji na psa i Pręgusek egzamin zdał ;) Był troszkę zestresowany zmianą miejsca, ale już dostałam wiadomość, że kocurek i psiak razem śpią ;)

Historia skończyła się wyjątkowo szczęśliwie - chciałabym bardzo podziękować wszystkim kibicującym i wspierającym, dt kocurka, który nawet jechał po niego specjalnie wiele kilometrów - by tylko Ramzes mógł opuścic schronisko, Mulesi za zasponsorowanie pakietu ogłoszeń, który dał świetne rezultaty i CatAngel za ich zamieszczenie :1luvu:

A - jeszcze jedno - kotek okazał się sporo młodszy, niż sądziliśmy - ma 3, maksymanie 3,5 roku :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie lut 13, 2011 1:07 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

:ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie lut 13, 2011 1:10 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

:dance: :dance2: :dance2: :dance: :spin2: :spin2: ależ się cieszę :1luvu:
Szczęścia w nowym domku :1luvu:
:piwa: :piwa:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie lut 13, 2011 10:48 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Takie wiadomości w niedzielny poranek - lepsze od porannej kawki! :1luvu: Całusów sto dla kocurka i wspaniałego domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie lut 13, 2011 10:55 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Jaka miła wiadomość jedna z niewielu w ostatnim czasie
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Nie lut 13, 2011 11:30 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Liwia_ pisze:Jest mi bardzo miło poinformować, że Pręgusek (vel Roger, vel - teraz - Ramzes ;) ) grzeje już tyłeczek w stałym domu :)

Zamieszkał w Krakowie, w bardzo dobrym, troskliwym i kochającym domu z zabezpieczonym balkonem. Ma do towarzystwa pieska - labradora, wyjątkowo przyjaznego. To, czy kot będzie mógł zamieszkać w tym domu zależało od jego reakcji na psa i Pręgusek egzamin zdał ;) Był troszkę zestresowany zmianą miejsca, ale już dostałam wiadomość, że kocurek i psiak razem śpią ;)

Historia skończyła się wyjątkowo szczęśliwie - chciałabym bardzo podziękować wszystkim kibicującym i wspierającym, dt kocurka, który nawet jechał po niego specjalnie wiele kilometrów - by tylko Ramzes mógł opuścic schronisko, Mulesi za zasponsorowanie pakietu ogłoszeń, który dał świetne rezultaty i CatAngel za ich zamieszczenie :1luvu:

A - jeszcze jedno - kotek okazał się sporo młodszy, niż sądziliśmy - ma 3, maksymanie 3,5 roku :)

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie lut 13, 2011 12:07 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Liwia_ pisze:Jest mi bardzo miło poinformować, że Pręgusek (vel Roger, vel - teraz - Ramzes ;) ) grzeje już tyłeczek w stałym domu :)

Cudownie :dance: :dance2: :dance:

Przyjazny labrador? Jeszcze nie spotkałam nieprzyjaznego :D .
To cudowne psy o fantastycznym charakterze :1luvu: .

Moja sunia ( już nie żyje :cry: ) jak "dopadła" kota , to od razu chciała się z nim bawić albo zaczynała wylizywać. Potrafiła być przy tym bardzo delikatna.
Nie wykazywała żadnej agresji wobec jakichkolwiek zwierząt np. chomików. Była, jak ja to określam, "przyjacielem całego świata".

Jeśli kot jest pod "opieką" labradora, to znaczy że jest pod dobrą opieką.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lut 13, 2011 12:22 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Dopiero teraz trafilam na ten watek , i takie wspaniale wiadomości. Ekspresowe wyciągnięcie ze schronu i ekspresowe domki. Dziewczyny to ogrom pracy i poswięcenia. :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie lut 13, 2011 21:21 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

:piwa:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Nie lut 13, 2011 21:41 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Piękny burasek już szczęśliwy w nowym domku, :1luvu:

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Czw lut 17, 2011 20:21 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Należało się temu biedakowi za takie potraktowanie przez pierwszą "panią"! Oby kotek był juz teraz tylko szczęśliwy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt mar 11, 2011 5:22 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Niezmiernie się cieszę :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro paź 26, 2011 21:59 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Czy ktoś jeszcze pamięta Pręguska? Dostałam dziś fotki z jego ds i wieści, kocio ma się świetnie, jest zdrowy, kochany i zadowolony z życia z psim kolegą. Sami zobaczcie :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw paź 27, 2011 6:05 Re: Walczył, by pani nie zostawiała go w schronie +Burania -w dt

Liwia_ pisze:Czy ktoś jeszcze pamięta Pręguska? Dostałam dziś fotki z jego ds i wieści, kocio ma się świetnie, jest zdrowy, kochany i zadowolony z życia z psim kolegą. Sami zobaczcie :)
Obrazek Obrazek

dla takich wieści warto dalej zmagać się z kocią bezdomnością, dziękuję Olu
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]