Szczyt paniki 4 - czyli Pućka zostaje z nami..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 17:21 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

trawa11 pisze:
Asiu 8O , Twoją miejscówkę :ryk: :ryk:
Kurcze u nas nie mogę mieć hamaczka , bo kaloryfery słabo zawieszone :roll:

Danusia to miejscowka Agatki,tylko od jakiegos czasu namietnie okupuje ja Pućka :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw lut 17, 2011 17:21 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

maciejowa pisze:Dzień dobry! :mrgreen:
Duuużo uścisków, głasków i pyszności Kotuszki z okazji Dnia Kotka! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

witaj milo Kasiu :1luvu:

dziekujemy slicznie za zyczonka :1luvu:
a zdjecia z Dnia Kota wkleje pozniej :wink: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 17, 2011 18:00 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Obrazek

Pozdrowienia dla kotków :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lut 17, 2011 18:03 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Annaa pisze:Obrazek

Pozdrowienia dla kotków :)

dziekuje slicznie Annaa w imieniu kotow :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 17, 2011 19:15 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Ciepła pisze:lapiemy pierwsze sloneczko:
Obrazek

hej asiu, ja mam za sobą kiepski dzionek, ale kotecki masz cudne :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw lut 17, 2011 19:22 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

agnieszka1565 pisze:
Ciepła pisze:lapiemy pierwsze sloneczko:
Obrazek

hej asiu, ja mam za sobą kiepski dzionek, ale kotecki masz cudne :1luvu:

witaj Agnieszko :1luvu:

ja dzis tez mam latanego :roll: ..
najpierw rano pobieranie krwi u mlodej :mrgreen: ..
pozniej poszukiwanie niebieskiego Benka i zarcia dla kotow na ten czas jak mnie nie bedzie :evil: ..
a na koniec sie okazalo,ze jak dolewalam olej do silnika i Petrygo do zbiornika wyrownawczego,to mi wisi jakis kabel kolo silnika 8O ..
szybka wizyta u elektryka i wsio naprawione od reki :ok: ..
a ja sie zastanawialam,dlaczego mnie ostatnio samochod 'kopie' ,a to sie masa urwala od silnika :mrgreen: ..
teraz juz bedzie lepiej odpalal i ladowanie akumulatora bedzie duzo lepsze :ok: ..
no i mam juz robote dla Kuby,bo mi sie przepalila prawdopodobnie zaroweczka od kontrolki poduszek powietrznych :roll: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 17, 2011 19:27 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

no nieźle będzie mógł się facet wykazać,
a benka kupiłaś?
ja dzisiaj przez ból głowy zapomniałam wjechać do sklepu :oops: , a jutro nie mam auta żeby podjechać i zwierzaki by głodowały, ale Pan taki miły, że jutro przywiezie mi zamówienie :ok:
moje auto wygląda jak po tajfunie - takie brudne, chciałam umyć to pada śnieg :evil: wiesz takie białe zimne i wszystkich wkurza :mrgreen:
młodego roznosi :roll: , kończą sprzątać idę właczyc im bajkę i zrobić kolację :wink:
miłego wieczorku :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw lut 17, 2011 19:37 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Hej :1luvu:

wszystkiego najlepszego dla koteczkow :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lut 17, 2011 20:03 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

agnieszka1565 pisze:no nieźle będzie mógł się facet wykazać,
a benka kupiłaś?
ja dzisiaj przez ból głowy zapomniałam wjechać do sklepu :oops: , a jutro nie mam auta żeby podjechać i zwierzaki by głodowały, ale Pan taki miły, że jutro przywiezie mi zamówienie :ok:
moje auto wygląda jak po tajfunie - takie brudne, chciałam umyć to pada śnieg :evil: wiesz takie białe zimne i wszystkich wkurza :mrgreen:
młodego roznosi :roll: , kończą sprzątać idę właczyc im bajkę i zrobić kolację :wink:
miłego wieczorku :kotek:

kupilam i Benka :ok: i jedzonko :ok: ,wiec kotecki nie umra z glodu :mrgreen: :ok: ..
boje sie tylko,ze Pućka bedzie plakac :( ..
ona zawsze placze jak wyjezdzam :( ..
no prosze jaki mily Pan 8O musisz miec specjalne wzgledy chyba :wink:
Agnieszko uniwersalnym kolorem dla samochodu jest srebrny lub pochodne :ok: ..
ja mam czarne auto i wierz mi,ze przez zime to tylko wycieram szyby i swiatla,reszty nawet nie ruszam :mrgreen: :ryk: ..
bez sensu,bo zanim dojade do domu bedzie tak samo brudne :evil: ..
o srodku nawet nie wspomne 8O ..
co posprzatam,to Kubek nasmieci :evil: ..
niech sie zrobu cieplutko,to i poodkurzam :ok: i pomyje wycieraczki :ok: ..
teraz tylko dbam o szyby :ok: i swiatla :ok: ,dobrze,ze wiem,ze auto czarne ,bo teraz jest szare haha :ryk: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 17, 2011 20:03 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

trawa11 pisze:Hej :1luvu:

wszystkiego najlepszego dla koteczkow :1luvu: :1luvu:

Obrazek

witaj Danusia :1luvu:

dziekuje w imieniu koteczek :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 17, 2011 20:44 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Dobrze, że ja sie na utach nie znam , to nie muszę nic robic :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lut 17, 2011 21:44 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

trawa11 pisze:Dobrze, że ja sie na utach nie znam , to nie muszę nic robic :ryk:

a ja tam lubie sobie porobic :ok: ..
bezcenne sa miny facetow,jak ja grzebie pod maska i cos robie 8O :ryk: (przewaznie dolewam olej do silnika lub plyny do pompy wspomagania lub do hamulcow albo petrygo do zbiornika wyrownawczego) :ryk: :ryk:
wiem jakie powinnam miec cisnienie w oponach i dzis musialam je sobie dopompowac,tak mi sie wydawalo,ze mam za malo :ok: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 17, 2011 21:53 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Ciepła pisze:
trawa11 pisze:Dobrze, że ja sie na utach nie znam , to nie muszę nic robic :ryk:

bezcenne sa miny facetow,jak ja grzebie pod maska i cos robie 8O :ryk: (przewaznie dolewam olej do silnika lub plyny do pompy wspomagania lub do hamulcow albo petrygo do zbiornika wyrownawczego) :ryk: :ryk:
wiem jakie powinnam miec cisnienie w oponach i dzis musialam je sobie dopompowac,tak mi sie wydawalo,ze mam za malo :ok: ..

mów do mnie jeszcze :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lut 17, 2011 22:00 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:

mów do mnie jeszcze :ryk:

oj Danusia Danusia co ja Ci tu bede pisac jak Ty pojecia nie masz haha :wink: :ryk:
bede wstawiac zdjecia z Dnia kota :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lut 17, 2011 22:01 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Ciepła pisze:
oj Danusia Danusia co ja Ci tu bede pisac jak Ty pojecia nie masz haha :wink: :ryk:
bede wstawiac zdjecia z Dnia kota :ok:

no to dawaj foty :wink:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]