Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 19:51 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Za dalsze "tuczenie" Leosia :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob sty 29, 2011 19:59 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

A można prosić i jakieś zdjęcia naszych seniorków :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon sty 31, 2011 15:44 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

dase pisze:Nigdy nie spotkałam się z tymi firmami, a chodzę do dużych zoologów...

Sushicat jest w sprzedaży w Pasażu w Filemonie (na samej górze, tam gdzie kino i śmieciowe jedzenie :twisted: ) ale najtaniej jest w animalcare.pl (megapaki). Jak chcesz na spróbowanie puszkę cosmy to Ci mogę podesłać.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 31, 2011 15:47 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

dase pisze:A ja powiem, że Loni ładnie zagoiła się rana po operacji :)

I strasznie wybredna na jedzenie się zrobiła. 4 rodzaje suchej testowałyśmy - nie bardzo chce jeść, opakowanie 400 g starcza na jakieś 2 tygodnie. Sprawdzałyśmy też 5 różnych puszek, w tym Animondę oraz tak wielbioną przez moje pozostałe koty Shebę - wszystko bez rewelacji, miska stoi prawie cały dzień.
Ona by chciała, żeby jej gotować jak człowiekowi :o

Małe koty tak mają ;) Przejdzie jej. Ja mojej gotowałam skrzydełko z kurczaka, marchewkę (taką małą w mrożonkach dla dzieci) i brokuła (jedną różyczkę). Robiłam z tego ciapkę, czasem z ryżem, trochę tego "rosołku" z gotowania dodałam i wcinała. Ale najbardziej lubiła pomidorową :D z makaronem :mrgreen:
Teraz nie tknie ludzkiego jedzenia - kompletnie się przestawiła z dnia na dzień właściwie.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 31, 2011 18:24 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

U mnie podobnie było. Cypul jako dzieciak wcinał pierś kurczaka z rosołkiem i marchewką, aż mu się uszy trzęsły :D Teraz nie spojrzy nawet, tylko podłogą zasypuje :roll:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 02, 2011 14:15 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Gibutkowa pisze:
dase pisze:Nigdy nie spotkałam się z tymi firmami, a chodzę do dużych zoologów...

Sushicat jest w sprzedaży w Pasażu w Filemonie (na samej górze, tam gdzie kino i śmieciowe jedzenie :twisted: ) ale najtaniej jest w animalcare.pl (megapaki). Jak chcesz na spróbowanie puszkę cosmy to Ci mogę podesłać.

Dziękuję za propozycję, do Pasażu mam blisko, także chyba wybiorę się i spróbujemy :)
Jak to nie pomoże, to faktycznie zacznę jej gotować... Choć ona też uwielbia... Kanapkę z dżemem! I jak miałam frytki niedawno, to prawie mi na głowę weszła, żeby jej dać.

Zdjęcia będą, ale proszę o wyrozumiałość, wyjątkowo beznadziejna sesja mi się trafiła w tym roku ;)
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Śro lut 02, 2011 22:45 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Dziękuję wszystkim za podpisanie pisma z prośbą o pomoc dla Radomska. Wysłałam oryginały pocztą do Przewodniczącego Rady Miejskiej w Radomsku, a dzisiaj mailem do członków Komisji Gospodarki Komunalnej, Rozwoju Miasta, Planowania Przestrzennego i Ochrony Środowiska.
Mam nadzieję, że nasz głos pomoże RTOZ w Radomsku i Andżelice.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob lut 12, 2011 19:18 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

co u Leosia?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lut 12, 2011 21:52 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Ja też poproszę o wieści od Leosia :)
Obrazek

bulba

Post » Sob lut 12, 2011 22:03 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

I ja się dołączam. :P
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro lut 16, 2011 17:49 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

U Leosia wszystko dobrze. Apetyt mu dopisuje, humor również... aż za bardzo. Od niedawna nauczył się wskakiwać do zlewu i dokładnie wylizuje wszystkie naczynia, które się tam znajdują :? Ogólnie to łażenie po meblach szczególnie tych najwyżej położonych to jego hobby, nie był jeszcze tylko na lampie. Jak się uporam z nową pracą to zabieram go na wizytę kontrolną do weta, żeby ocenić jak te zęby bez antybiotyku się mają. Leon ma ogłoszenia i oczywiści szuka DS, ale z tego co mi wiadomo telefon milczy...
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Czw lut 17, 2011 19:52 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Domku Leosia gdzie jesteś :?:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lut 17, 2011 19:55 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Leosiu, z okazji Dnia Kota życzę ci wspaniałego, kochającego domku stałego od zaraz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]