Chłopaki bardzo dziękują Dziś całe rano się ganiali ^__^ Co mnie cieszy bo Łaciatkowi się kondycha poprawi:D A Timonkowi się utrzyma Wydaje mi się że Tim kicha mniej,a napewno nic się nie pogarsza.Do tego dojada jeszcze po Łaciatku ,więc apetyt ma A Łaciu się zrobił taaaaki rozgadany, rozgruchany i miaukliwy że hoho:) Mam towarzystwo gdziekolwiek się w domu nie ruszę. Miałam worek z chrupkami od Tatiany na lodówce położony,dziś zauważyłam że ma zrobione dwie dziurki przez które były chrupy wykradane
Dziś testowaliśmy mokrą Animondę von Feinsten dla kastratów ( z indykiem i serem) i tez bardzo im smakowało Z drugiej strony to niewiem czy tak bardzo im smakuje czy sa poprostu grzeczni:P No ale tak czy siak jedzenie znika
Z newsów miłosnych to muszę doniesć że dziś Timon sie ocierał o Łaciatego
supeeer, że się tak dobrze wszystko ułożyło... kto by pomyślał, taki wielki bandyta Łaciat dał się zdominować Timonkowi a co tam u Freta? dogadał się z chłopakami?
No Chłopaki czują respekt i nie zaczepiają go.Tobis i tak ciągle siedzi w swojej szafce:P A tam umie wejsć tylko Tim bo jest szczupły:) Łaciatemu nawet w ta szparę głowa nie wejdzie =P No a Timi nie jest wrogo nastawiony, nawet dziś zwiedzał jego klatkę i próbował co to hamak
Mów mi Fred Facet co Ty robisz Kuk Kuk na Fredzia:P Łaputka