I lepsze metalowe części bo nie pękną tak jak plastikowe

Moderator: Estraven
Antonetta pisze:Zdjęcie kotucha mogłabym wkleić gdzieś tu jeśli by się W. zgodziła bo jakoś nie wiem czy miałabym o czym pisać i czy miałabym taki zapał jak wy
Weihaiwej pisze:Antonetta pisze:Zdjęcie kotucha mogłabym wkleić gdzieś tu jeśli by się W. zgodziła bo jakoś nie wiem czy miałabym o czym pisać i czy miałabym taki zapał jak wy
Wstawiaj zdjęcia! Będzie mi bardzo miło, sama jestem ciekawa Twojego kota
Antonetta pisze:Mój kot jest w ogóle nie wychodzący. Podejrzewam, że w przyszłości też będę go trzymać w domu albo co najwyżej na balkon będzie sobie mógł wyjść.
I w marcu chciał go wet zaszczepić na FIP. Twój i sliver wątek też podczytuję
Antonetta pisze:sliver, ja już chodzę po sklepach i szukam czegoś odpowiedniego na mój balkon, czytałam o niebezpieczeństwach czyhających na takiego kota, który jest wszystkiego ciekawy i po prostu takie sytuacje nie kończyły się zbyt dobrze.
Ja swojego kota kocham tak bardzo, że bym chyba oszalała jakby mu się coś stało. Ile ja stresu się najadłam jak chorował na to oczko. Jedyne co mnie cieszy to to, że szybko zareagowałam i choroba nie rozwinęła się aż tak bardzo.
I jeszcze takie pytanko, nie trzeba pytać spółdzielni i pozwolenie na zabezpieczenie balkonu? Bo nie wiem...? Nie chcę żadnych problemów mieć
Wątek o polecanych wetach już czytałam i z mojego miasta jest tylko jeden taki temat i to są weci gdzie nie chodzę w ogóle. Może czas się wybrać. Trochę daleko a ja nie mam transportu ale bezpieczeństwo kociaka ważniejsze.
Ps. może mi ktoś wytłumaczyć jak zdjęcia tu wkleić? Męczę się z tym już z 15 minut i końca nie mogę dojść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 499 gości