kiora-kociara pisze:To zróbcie listę do kogo można podejść i wybłagać macanie kota, bo ja se to musze na kartce spisać
zróbcie... niech se zrobią zainteresowani co chcą głaskać

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
kiora-kociara pisze:To zróbcie listę do kogo można podejść i wybłagać macanie kota, bo ja se to musze na kartce spisać
anulka111 pisze:Ja sobie sciage nickow zrobie i kotow,ktore startuja![]()
Słyszałam ,ze niektórzy wystawcy maja jakies płyny do dezynfekcji rak,jak np dziecko chce poglaskac kotka (albo niecierpliwa milosniczka skarpetek kocich).Skad taki plyn bierzecie?
anulka111 pisze:Słyszałam ,ze niektórzy wystawcy maja jakies płyny do dezynfekcji rak,jak np dziecko chce poglaskac kotka (albo niecierpliwa milosniczka skarpetek kocich).Skad taki plyn bierzecie?
Viridian pisze:anulka111 pisze:Słyszałam ,ze niektórzy wystawcy maja jakies płyny do dezynfekcji rak,jak np dziecko chce poglaskac kotka (albo niecierpliwa milosniczka skarpetek kocich).Skad taki plyn bierzecie?
Do dezynfekcji klatki i okolic używam Inciduru w sprayu - podbieram go regularnie bratu z gabinetuJest do kupienia w sklepach z wyposażeniem medycznym. Do rąk pewnie wystarczy jakiś żel do dezynfekcji na sucho, do kupienia w drogeriach lub nawet w marketach. Ja swoje dezynfekuje Incidurem
tree pisze:bitis pisze:Satyr77 pisze:Niech się przyzna kto wystawia PEB i do kogo mam sięzgłosić pooglądać to cudo
Ja bede z kocurem - kawal chlopa, miesnie kulturysty, a glos - jak stado syjamek w rujce!
Takze zapraszam serdecznie na glaski /tylko mi prosze powiedziec, ze obiecane, bom zwykle asertywna i kotow glaskac na wystawie zbytnio nie pozwalam, no chyba, ze umowione./
A... i bede tylko w sobote
To ja satyra do Ciebie przyprowadze Karolina i rzeknę 'to ON!'
eve_never pisze:Bitis masz rację mój Duduś - biały jestJakie ma prawdziwe imie Twój? Mój Dudusiem został bo na rodowodowym imieniu język można połamać - GRAND ORAY ABUTILON MEGAPOTAMICUM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości