I obiecałam sobie, że jeszcze kiedyś coś dorzucę od siebie.
Tymczasowanie i leczenie kotów są - wiadomo - bardzo kosztowne. A mar9 to kobitka o wielkim sercu

Przedmiotem aukcji są: srebrny pierścionek z czarnymi kamyczkami i białymi kryształkami, malutka zawieszka, utrzymana w stylistyce pierścionka (dostałam to jako komplet, ale w zawieszce brak jest białych kryształków), a do tego bonusik: kolczyki z niebieskimi kamyczkami (gratis, mogą być ewentualnie za symboliczną złotówkę lub co łaska, wg woli kupującego

Aukcja trwa do środy, 23.02.2011, do godz. 19.00 czasu forumowego.
W przypadku, jeśli wszystkie fanty kupi jedna osoba, koszt wysyłki pokrywam ja, wysyłam niezwłocznie po potwierdzeniu przez mar9 wpłaty na konto.
Jeśli jednak zostaną sprzedane oddzielnie, to będę prosiła o przelanie na moje konto wartości fantu + 4 zł za przesyłkę, wtedy ja zbiorczo przelewam pieniążki dla mar9, a ją proszę o potwierdzenie tego faktu tutaj.
1. Pierścionek: srebro, czarne kamyki i białe kryształki, rozmiar ok. 16-17, cena wywoławcza 20 zł lub KUP TERAZ 30 zł

2. Zawieszka: srebro i czarne kamyki, maleńka, na cienki łańcuszek, dla porównania wielkości moneta 1 gr

Pierścionek razem z zawieszką:

3. Kolczyki z niebieskimi kamykami jako BONUSIK (może być za symboliczną złotówkę lub co łaska, ale to już zależy od woli nabywcy).

Biżuteria jest naprawdę ładna, delikatna, zapraszam więc serdecznie Drogie Panie, można poprawić sobie humor a przy okazji pomóc w leczeniu i utrzymaniu tymczasów u mar9.