Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 19:41 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

W końcu przyjdzie , zdrowiej Wielbłądziu :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lut 16, 2011 20:56 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Próbuję dzielnie sprzątać dalej, ale łeb boli coraz bardziej, aż robi mi się ciemno przed oczami :twisted:
Mały pokój i łazienka ogarnięte. Czyli mniej więcej połowa.

Smutno mi :(

EDIT: Pewnie to obciach, ale nie potrafię sobie odmówić... To jedna z nielicznych moich ulubionych, która należy do ich największych hitów :oops: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4
I jeszcze jedna, którą też b. lubię mimo że była i jest hitem ;) :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WH ... re=channel
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lut 17, 2011 2:39 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Posłuchajcie jakie to śliczne:
http://www.youtube.com/watch?v=3Ny8zrQm ... re=related

Posprzątałam, idę spać.

Proszę, zapalcie dziś między 21.30 a 22.00 światełka dla mojej koślawej Królewny...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lut 17, 2011 9:48 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Żyję :twisted:
Ale wytrwale się duszę, także - czcigodni Wrogowie - nie traćcie jeszcze nadziei :mrgreen:

Plusz wył pod drzwiami od siódmej rano :twisted:
W związku z tym postanowiłam odnieść go dzisiaj z powrotem do lecznicy, z której zabrałam go prawie 3 lata temu :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lut 17, 2011 10:06 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Biedny Plunio :twisted:

CV wysylaj raz raz 8)
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw lut 17, 2011 10:07 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wielbłądzio pisze:Zasiłku nadal nie ma :(

Zadzwoń po prostu do ZUS i spytaj, kiedy będzie. Podadzą Ci termin i przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz :wink:
Znam ten ból, pół zeszłego roku to ćwiczyłam...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lut 17, 2011 10:41 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Zofia&Sasza pisze:

Zadzwoń po prostu do ZUS i spytaj, kiedy będzie. Podadzą Ci termin i przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz :wink:

Taaa, dzwoniłam już parę razy, ostatnio to nawet byłam kilka dni temu... Wiesz, jakie fajne bajki oni potrafią opowiadać :twisted: ...? Ale dziś idę znowu, zanieść kolejne zwolnienie i wytrwale się podopominać. Najpierw miał być ósmego, potem piętnastego - ciekawe, jaka data wypłaty widnieje w ichniejszym systemie na dzień dzisiejszy :twisted:

Najpierw z gadami do lecznicy, jeszcze w lepszym nastroju.
Wytrzeszcz przegłodzony, zbadamy mu (tzn. jej ;)) krew.

Wielbłądzio

Post » Czw lut 17, 2011 10:50 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wielbłądzio pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Taaa, dzwoniłam już parę razy, ostatnio to nawet byłam kilka dni temu... Wiesz, jakie fajne bajki oni potrafią opowiadać :twisted: ...? Ale dziś idę znowu, zanieść kolejne zwolnienie i wytrwale się podopominać. Najpierw miał być ósmego, potem piętnastego - ciekawe, jaka data wypłaty widnieje w ichniejszym systemie na dzień dzisiejszy :twisted:

Najpierw z gadami do lecznicy, jeszcze w lepszym nastroju.
Wytrzeszcz przegłodzony, zbadamy mu (tzn. jej ;)) krew.

A który to oddział? U mnie (Żoliborz) zawsze mi dokładnie umiały panie powiedzieć, kiedy pójdzie przelew. Może przydusić je trzeba? :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lut 17, 2011 10:52 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Ursynów, Puławska 427. Zamierzam dziś właśnie DUSIĆ :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lut 17, 2011 10:54 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:Ursynów, Puławska 427. Zamierzam dziś właśnie DUSIĆ :twisted:

Tylko nie "dusić się" :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw lut 17, 2011 10:57 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbłądzio pisze:Ursynów, Puławska 427. Zamierzam dziś właśnie DUSIĆ :twisted:

One - te w obsłudze klienta - musza tylko wykonać telefon do księgowości, podać Twoje dane i spytać, kiedy pójdzie/poszedł przelew. No nie masz szczęścia, u mnie panie były szalenie miłe i pomocne... Może się przeprowadź? :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lut 17, 2011 11:07 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

U mnie ta w obsłudze też jest bardzo sympatyczna i uczynna, naprawdę. Tyle, że kasa idzie z Czerniakowskiej i ona nie ma na to bezpośredniego wpływu. Ale dziś zamierzam stanąć na garbach, żeby dopiąć swego.
Przeprowadziłabym się chętnie (średnio lubię to mieszkanie, poza tym zdecydowanie bardziej pasowałaby mi jakaś starsza dzielnica, np. Praga Południe :1luvu: , gdzie przy okazji i do Babci miałabym blisko), ale takiego zdewastowanego przez szarańczę mieszkania chyba nikt by nie kupił :twisted: A żeby nowe też nie było po kilku latach zdewastowane, to musiałabym się gdzieś po drodze całej tej szarańczy pozbyć :twisted: 8)

Wielbłądzio

Post » Czw lut 17, 2011 11:20 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Wielbladek wyslij CV, bo cie ugryze :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw lut 17, 2011 11:31 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Specjalne buziaczki dla koteczków! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 17, 2011 13:59 Re: Jedyne takie Dranie. Trzy miesiące bez Bidonka [`] :(

Monika pisze:Wielbladek wyslij CV, bo cie ugryze :twisted:

Przepraszam, spieszyłam się i nadal spieszę. Przed chwilą wysłałam.

Młoda dała czadu :twisted: We dwójkę z dużym i silnym Panem Doktorem ledwo daliśmy radę ją spacyfikować :twisted: A wyła :roll: ... Na pół osiedla :twisted:
Testy oba ujemne :ok: Miejmy nadzieję, że we krwi też wszystko będzie w porządku.

Żabsko - jeszcze dwa zastrzyki. Na jutro i pojutrze.

Tyle na razie, idę walczyć w ZUS-ie.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]