Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 20:21 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Gosiu tak mi przykro z powodu Smyka [*]..
biegaj maleńka szczęśliwa za Tęczowym Mostem..
Gosiu nie obwiniaj sie za jej smierc..
nie jestes wstanie wsztystkiego dopatrzec,zeby ustrzec przed takimi skutkami..
jestem z Tobą duchowo..

a Tusia sliczna w kubraczku :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto lut 15, 2011 20:37 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Zaczęła się współpraca moich kotów z Tusią. No bo, że ona głodna to reszta postanowiła dobrać się do paczki z suchym jedzeniem i zaczęły obgryzać torebkę :ryk: i jedzenie suche leciiiiiii na podłogę :ryk:

No ale pozbierałam i schowałam :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lut 15, 2011 20:51 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

CatAngel pisze:Zaczęła się współpraca moich kotów z Tusią. No bo, że ona głodna to reszta postanowiła dobrać się do paczki z suchym jedzeniem i zaczęły obgryzać torebkę :ryk: i jedzenie suche leciiiiiii na podłogę :ryk:

No ale pozbierałam i schowałam :mrgreen:

no popatrz jakie zmyslne bestie 8O :ryk: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 15, 2011 21:30 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Gosiu, tak bardzo mi przykro... Smyniu [*] bądź szczęsliwa tam, gdzie teraz jesteś.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lut 15, 2011 22:39 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Masz bardzo fajnego weta ... napisałabym to po mojemu ale cenzura :) Szczerze wierze że zrobiłaś co było w Twojej mocy w związku z czarna kicią.
Przecież koteczke po sterylce ropomacicznej dostałaś w pięknym stanie z mega (zabronionym w tym dniu)APETYTEM

Jesteś super babeczką i pamiętam ile razy mnie podnosiłaś na duchu na moich wątkach.Teraz moja 7-ka wysyła Ci dobre i szczere wibracje. :1luvu:
A czarna Smyk przyjdzie w innym wcieleniu jak to u każdej z nas bywa. 3majcie sie cieplutko bo jeszcze zima i napewno potrzeba wam dużo ciepełka :)

Moj Gizmo wam wysyła buziaczki (to wcielenie mojego zaginonego 2 lata temu Dydusia,ten sam piękny charakter i tak samo mówi MAMO do mnie )

Buziaki od Gizmulca
Obrazek
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Śro lut 16, 2011 9:00 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Bardzo mi przykro z powodu Czarnulki :(
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro lut 16, 2011 13:04 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Dzisiaj wizyta Loli u weta. I szukamy dalej leku żeby jej pomógł. Dzisiaj także poproszę o wymaz.

CatAngel

Post » Śro lut 16, 2011 21:41 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

przykro mi bardzo
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro lut 16, 2011 22:09 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Żegnaj Smyniu [*]

Alisia

Od: Wto lut 15, 2011 20:16

Post » Śro lut 16, 2011 23:10 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Nie wiedziałam, że to tak bardzo będzie boleć :cry: :cry: :cry: :cry: musze się zająć ogłoszeniami bo zwariuję :(

CatAngel

Post » Czw lut 17, 2011 2:08 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Trzymaj się :kitty:

Alisia

Od: Wto lut 15, 2011 20:16

Post » Czw lut 17, 2011 14:57 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Z okazji dnia kociego - zdrowia dla kotow, dla Ciebie sily do walki i sily do pogodzenia sie, gdy trzeba.
Sciskam Twoje futrzaste :)
:kotek:

Sheyren

Od: Śro cze 03, 2009 22:30

Post » Czw lut 17, 2011 15:27 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Smyczku [*]
Bardzo mi przykro Gosiu :(

Mimo wszystko wtedy się usmiechnęłam i przeczytałam to TZ:
CatAngel pisze:Zaczęła się współpraca moich kotów z Tusią. No bo, że ona głodna to reszta postanowiła dobrać się do paczki z suchym jedzeniem i zaczęły obgryzać torebkę :ryk: i jedzenie suche leciiiiiii na podłogę :ryk:

Skąd my to znamy :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 17, 2011 16:05 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Moje koty i ja życzymy wszystkim odwiedzającym cioteczką i ich kotkom :1luvu: dużooooooooooo zdrowia :1luvu:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Czw lut 17, 2011 17:29 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Gosiu dla wszystkich Twoich futerek domowych i blokersowych wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota :1luvu:
a dla Ciebie sil i wytrwalosci w dalszej walce o kocie biedy :1luvu:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]