Oberhexe pisze:No to na pewno przyjdę popodziwiać
Super, będziemy Cię wyglądać.
A Ty będziesz z kotami czy bardziej organizatorsko?
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Oberhexe pisze:No to na pewno przyjdę popodziwiać
Satyr77 pisze:Niech się przyzna kto wystawia PEB i do kogo mam sięzgłosić pooglądać to cudo
To cwany pomysl -tez sie zastanawialamwistra pisze:Yhh, jak ja mam rozpoznać miauowiczów?
Sama sobie chyba napiszę "wistra" na klatce![]()
zwlaszcza przy halasie na wystawie-moze faktycnzie doczepic karteczki przy klatkach tkaie samoprzylepne z nickami?Oberhexe pisze:Kiedyś kiedyś były miauowe identyfikatory, ja niestety swój zgubiłam przy okazji którejś z wystaw dawno temu.
Jeśli chodzi o wystawiających, to nie ma problemu - "po kotach ich poznacie", tylko z odwiedzającymi może być gorzej.
anulka111 pisze:zwlaszcza przy halasie na wystawie-moze faktycnzie doczepic karteczki przy klatkach tkaie samoprzylepne z nickami?Oberhexe pisze:Kiedyś kiedyś były miauowe identyfikatory, ja niestety swój zgubiłam przy okazji którejś z wystaw dawno temu.
Jeśli chodzi o wystawiających, to nie ma problemu - "po kotach ich poznacie", tylko z odwiedzającymi może być gorzej.
OloK. pisze:
Ja np. zabieram sześciu wspaniałych, w tym seszela, syjama i orienciki.
Geza pisze:OloK. pisze:
Ja np. zabieram sześciu wspaniałych, w tym seszela, syjama i orienciki.
Nasza siostra od Simone będzie?
OloK. pisze:
Nie bo to brzydactwoBedzie Plowcio, Synus-Tikus, Fascik, Fridolinka, Yoda i debiutujacy troche podstarzaly kotek Mikronek
Geza pisze:OloK. pisze:
Nie bo to brzydactwoBedzie Plowcio, Synus-Tikus, Fascik, Fridolinka, Yoda i debiutujacy troche podstarzaly kotek Mikronek
Gustawsona też nie będzie?
Coś mi się wydaje, że catsitter nie będzie zadowolony
bitis pisze:Satyr77 pisze:Niech się przyzna kto wystawia PEB i do kogo mam sięzgłosić pooglądać to cudo
Ja bede z kocurem - kawal chlopa, miesnie kulturysty, a glos - jak stado syjamek w rujce!
Takze zapraszam serdecznie na glaski /tylko mi prosze powiedziec, ze obiecane, bom zwykle asertywna i kotow glaskac na wystawie zbytnio nie pozwalam, no chyba, ze umowione./
A... i bede tylko w sobote
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewry, Gdańskie Lwy i 1 gość