Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:ja do niej napisałam z prośbą o maila, bo jeszcze nie odkryłam gdzie na fb odczytuje się wiadomości...
jopop pisze:no jak kliknęłam wyślij wiadomość to się jakieś okienko pojawiło to ją tam napisałamale jak ona mi odpisze na fb to nie wiem gdzie mam szukać odpowiedzi
dla mnie fb to jest czarna magia i sie tam kompletnie gubię...
jopop pisze:Alebo - jedna prośba - wyedytuj moim dipolo-podobnym tytuł, one już pod 5 mcy podchodzą...
mpogorzelski pisze:Sluchajcie, forumowa CatAngel robi caly pakiet ogloszen po 20 PLN, po wszystkich portalach ogloszeniowych. Chyba ze 20 albo 30 serwisow.
jopop pisze:no jak kliknęłam wyślij wiadomość to się jakieś okienko pojawiło to ją tam napisałamale jak ona mi odpisze na fb to nie wiem gdzie mam szukać odpowiedzi
dla mnie fb to jest czarna magia i sie tam kompletnie gubię...
Uschi pisze:dziewczyny
będę miała - prawdopodobnie - do oddania "przestrzeń" w ogłoszeniu allegro wykupionym na dwa tygodnie (realnie jeszcze 10 dni) z dopłatą za "kategorię". o ile wszystko się dziś ułoży - kota ma dom, więc ogłoszenie przestanie być potrzebne, a szkoda, żeby się zmarnowało.
prześlijcie mi proszę na adres sassenach małpa o2.pl treść jakiegoś ogłoszenia i zdjęcia (najlepiej już wykadrowane odpowiednio), to wkleję i sobie powisi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 43 gości