Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 22:37 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Zimno jest , zimno a choróbsko dodatkowo to wrażenie potęguje :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 15, 2011 22:41 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wielbłądzio, wskakuj pod kołdrę i wygrzej porządnie grypsko. Nastaw sobie fajną muzyczkę, zapal nastrojową lampeczkę to złe i głupie sny nie przyjdą. Kotki Ci pomruczą do ucha... :flowerkitty:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lut 15, 2011 22:44 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wielbłądzio pisze:(...)
Powiedzcie mi, czy naprawdę jest tak koszmarnie zimno, czy to tylko mnie ta cholera grypa trzęsie :roll: ?
(...)

Jest tak koszmarnie zimno. Uwielbiam zimę i niskie temperatury, ale przez to, że była już prawie wiosna, organizm reaguje w taki przedziwny sposób - też się trzęsę :evil: A Ciebie jeszcze bierze jakieś przeziębienie ....

I bardzo Cię prosimy całą naszą bandą - zadbaj o siebie :!: Bo jak nie, to zapakujemy się w samochód i odnajdziemy Cię na tej ulicy o dziwnej nazwie, której nie mogę zapamiętać, ale jestem pewna, że gdzieś w wątku i napasiemy Cię czymś bardzo pożywnym, tłustym i tuczącym :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto lut 15, 2011 22:45 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Dokładnie :) , fajna muzyczka plus okład z Drańskich futer to jest to :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Wto lut 15, 2011 22:48 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Nemi pisze:................ i napasiemy Cię czymś bardzo pożywnym, tłustym i tuczącym :twisted:

Np słynnym smalcem z Żaby :lol: :wink:

bubor

Post » Wto lut 15, 2011 22:51 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Pożywny, tłusty i tuczący byłby zapewne smalec z Ropuszka :mrgreen: Ale nie dam, nie pozwolę, bo ja mojego Żabiszona kocham :oops: Zwykły, świński smalec pewnie też, ale od kilkunastu lat takiego nie jadłam i jeść nie zamierzam :wink:
Nie będę narażać Was na długotrwałe szukanie: 7 Makolągwy Street, mieszkania 21 (hmm, może nie powinnam tak publicznie pisać, bo a nuż jakaś następna forumowa SZELMA naśle mi do domu kolegów-policjantów :twisted: 8) ...?)

Teraz to już naprawdę sobie idę. Czytać. Chociaż ostatnio to ja czytam jedno po drugim same czytadła, aż wstyd się przyznawać :oops:

EDIT: Paweł, pomyśleliśmy o tym samym :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lut 15, 2011 22:54 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Żeby szanowny Ropuszek wiedział co tu się o jego podskórnych zasobach wypisuje :lol: :wink:

bubor

Post » Śro lut 16, 2011 7:46 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Przybywaj Wielbłądku do Legnicy - tu jest zdecydowanie cieplej :mrgreen:
Młoda pojechała na ferie do Warszawy i mówiła mi wczoraj przez telefon, że w Warszawie jest po prostu koszmarnie zimno.
Musiała rękawiczki zakładać 8O 8O 8O 8O
Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lut 16, 2011 14:47 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Jeszcze żyję.
Ale w nocy z tym duszeniem naprawdę nie było wesoło :twisted:
Zresztą teraz też się duszę :twisted:

Tyle na razie, bo koty roznoszą (zafajdane przez noc i jeszcze przeze mnie nieuprzątnięte) kuwety :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lut 16, 2011 14:49 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

A do ludzkiego weta by nie poszła, co?
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro lut 16, 2011 14:56 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Idzie w piątek rano. Serio.
Po skierowanie na badanie krwi i do neurologa.

Z wyprawą z moimi gadami wstrzymam się do jutra. Dla Żabska mam jeszcze ostatni zastrzyk, Buś po peritolu zaczęła jeść - posiedzę dzisiaj cały dzień w domu (tylko do śmietnikowców trzeba w nocy zejść, ale to na moment: wystawić żarło i do widzenia), przyda mi się :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 16, 2011 14:58 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Ale może poza skierowaniem, zainteresowałabyś lekarza swoim aktualnym stanem zdrowia, co? Bo to nie wygląda ładnie, a jak Ci się jakieś zapalenie płuc wykluje to czarna d...
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 16, 2011 15:03 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Postaram się :twisted: To widać i słychać, właściwie to sama powinna się zainteresować (ale na to oczywiście nie liczę, wielokrotne doświadczenia z naszą tzw. służbą zdrowia dawno wyprały mnie z idealizmu :twisted: ).

Wytrzeszcz ukradł mi pół parówki :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 16, 2011 15:06 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wielbadziu,

ja Cie chce straszyc, ale zamiast wyslac Ci wielblady
(juz sa dwa), to dostarcze Ci je osobiscie :twisted:
Jak nie zaczniesz dbac o siebie :twisted:

A nie jestem pewna, czy chcialabys :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lut 16, 2011 15:09 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

NIe dawaj kotku parówki - zaszkodzi mu... To są śmieci dobre dla nas. :twisted:
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]