Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 15, 2011 14:38 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Hej.Jak bedę miała trochę wiecej czasu to skrobnę co u nas.......tak na szybko to Kiniu w czwartek będzie miał zdejmowane szwy........radzi sobie dosć dobrze ,ale dużo śpi i sie nie forsuje....to przez te leki które dostaje w zastrzykach.
Syn pierwsza operację ma już 22-02 a drugą tę poważną (witrektomią tylną) juz 12-03 jest to sprawa pilna ,a listę mieli już zamkniętą (niestety ktoś z niej wypadał przez nas :? ) i będzie musiał ten ktoś czekać aż do czerwca :roll: przykro mi z tego powodu ale co mam zrobić :?:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto lut 15, 2011 14:39 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ale zapomniała bym napisać.
Na naszym szpitalnym zbiorniku wodnym pojawiły sie kaczuchy :lol:
Znaczy się wiosna idzie :mrgreen:
Narazie są dwa samce i jedna samica.Ale pamiętam w zeszłym roku przyfruneło ich chyba ze trzydzieści.
Jaki to cudny widok był, jak po całym parku trójkami chodziły( dwa samce i jedna panna)
Takie kacze zaloty:ryk:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto lut 15, 2011 14:47 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

serum pisze:Hej.Jak bedę miała trochę wiecej czasu to skrobnę co u nas.......tak na szybko to Kiniu w czwartek będzie miał zdejmowane szwy........radzi sobie dosć dobrze ,ale dużo śpi i sie nie forsuje....to przez te leki które dostaje w zastrzykach.
Syn pierwsza operację ma już 22-02 a drugą tę poważną (witrektomią tylną) juz 12-03 jest to sprawa pilna ,a listę mieli już zamkniętą (niestety ktoś z niej wypadał przez nas :? ) i będzie musiał ten ktoś czekać aż do czerwca :roll: przykro mi z tego powodu ale co mam zrobić :?:

Cieszę się,że z Kiniem lepiej.
Za Syna, nadal trzymam mocno kciuki :ok:

wiora

Post » Wto lut 15, 2011 14:47 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Przelew puściłam.
A u mnie w zeszłym tygodniu przyleciały dzikie gęsi .....ok 2 km dalej od mojego domu sa ogromne łąki i rozlewiska .....gęsi przyleciało bardzo dużo na niebie było czarno.......to dopiero był widok ....teraz trochę zmarzną ,bo w nocy u nas było -13 :(

serum

Post » Wto lut 15, 2011 15:10 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

serum pisze:Hej.Jak bedę miała trochę wiecej czasu to skrobnę co u nas.......tak na szybko to Kiniu w czwartek będzie miał zdejmowane szwy........radzi sobie dosć dobrze ,ale dużo śpi i sie nie forsuje....to przez te leki które dostaje w zastrzykach.

tak trzymamy kciuki za całą rodzinkę :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto lut 15, 2011 18:01 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zdrówka wszystkim...
trafił do mnie śliczny pięciomiesięczny kocurek, zgarnęlam go z mrozu :evil:
Pieszczoch, sliczny, kuwetkowy, grzeczny (jak na razie). Co za dranie go wyrzuciły na -18 :evil: Biegal za ludź mi i próbowal im wskakiwać na ręce :( :( :(

PS. Nie ma ktoś ochoty zaglosować w krakvetowym miauowym glosowaniu na Koterię??? Dziś ostatni dzień :oops:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lut 15, 2011 20:20 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zagłosowałam ;)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto lut 15, 2011 22:46 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

taizu pisze:Zdrówka wszystkim...
trafił do mnie śliczny pięciomiesięczny kocurek, zgarnęlam go z mrozu :evil:
Pieszczoch, sliczny, kuwetkowy, grzeczny (jak na razie). Co za dranie go wyrzuciły na -18 :evil: Biegal za ludź mi i próbowal im wskakiwać na ręce :( :( :(

PS. Nie ma ktoś ochoty zaglosować w krakvetowym miauowym glosowaniu na Koterię??? Dziś ostatni dzień :oops:

Będą zdjęcia Taizu? Zaraz oddam głos. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto lut 15, 2011 22:48 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kurcze spożniłam sie. :| Za póżno wracam.

iza71koty

Post » Wto lut 15, 2011 23:02 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Mama Blusi ma grzyba. Od jutra będę jej podawać Orungal.O ile będzie to możliwe codziennie, bo nie zawsze ja widuję. Mam jeszcze kilka fiolek i powinnam mieć dość dobry skuteczny lek, który mi kiedyś załatwiała NOT.Muszę kotkę jakoś podleczyć przez te trzy tygodnie.Zanim ja zabiorę na sterylkę. A potem ... kurcze muszę przetrzymać w klatce. Klatkę potem odkazić. Najgorsze że dzisiaj ją podniosłam na chwilę i jest ..dziwnie ciężka. Czyżby już...???Kurcze!

iza71koty

Post » Wto lut 15, 2011 23:05 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kolejne które trzeba będzie szybciutko zrobić to Blusia i Ziva. Niedżwiadek się tam kreci od dwóch dni. I Ziva jest :roll: ...dziwnie przyjażnie do niego nastawiona.No i z całą pewnościa Ziutka. Tam nie ma warunków, a kotka kochliwa jest niesamowicie. :roll: Narazie rujki nie widzę, ale to wiadomo :roll: może pójść bardzo szybko.

iza71koty

Post » Śro lut 16, 2011 14:06 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Faktycznie jakoś wszystko szybciej w tym roku :roll:
Kwiatki,kaczki,rujki i inne takie :roll:

wiora

Post » Śro lut 16, 2011 15:58 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dziewczyny ja na razie nie mogę pisać.Technicznie wszystko mi padło. Jutro rano, bo dzisiaj niestety czasu nie mieli, zaniosę kompa do servisu. Trzeba wywalić i jeszcze raz załadować Mozillę. Ja tego nie potrafię. Przepraszam.

iza71koty

Post » Czw lut 17, 2011 13:48 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Obrazek

Z okazji Światowego Dnia Kota.

serum

Post » Czw lut 17, 2011 13:53 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Mam nadal problem z komputerem. :| Fachowiec dzisiaj nie miał czasu. Dał mi wizytówkę i może w przyszłym tygodniu. :roll: Pytanie natury technicznej. Znikneły mi kolory trzcionek po prawej stronie.Ktoś może wie jak to przywrócić? :roll: generalnie jest coś żle z przegladarką i wszystko ma grafikę do kitu. :|
Ostatnio edytowano Czw lut 17, 2011 13:58 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

[poprzednia][następna]