Syn pierwsza operację ma już 22-02 a drugą tę poważną (witrektomią tylną) juz 12-03 jest to sprawa pilna ,a listę mieli już zamkniętą (niestety ktoś z niej wypadał przez nas
Moderator: Estraven
serum pisze:Hej.Jak bedę miała trochę wiecej czasu to skrobnę co u nas.......tak na szybko to Kiniu w czwartek będzie miał zdejmowane szwy........radzi sobie dosć dobrze ,ale dużo śpi i sie nie forsuje....to przez te leki które dostaje w zastrzykach.
Syn pierwsza operację ma już 22-02 a drugą tę poważną (witrektomią tylną) juz 12-03 jest to sprawa pilna ,a listę mieli już zamkniętą (niestety ktoś z niej wypadał przez nas) i będzie musiał ten ktoś czekać aż do czerwca
przykro mi z tego powodu ale co mam zrobić

serum pisze:Hej.Jak bedę miała trochę wiecej czasu to skrobnę co u nas.......tak na szybko to Kiniu w czwartek będzie miał zdejmowane szwy........radzi sobie dosć dobrze ,ale dużo śpi i sie nie forsuje....to przez te leki które dostaje w zastrzykach.
Syn pierwsza operację ma już 22-02 a drugą tę poważną (witrektomią tylną) juz 12-03 jest to sprawa pilna ,a listę mieli już zamkniętą (niestety ktoś z niej wypadał przez nas) i będzie musiał ten ktoś czekać aż do czerwca
przykro mi z tego powodu ale co mam zrobić

taizu pisze:Zdrówka wszystkim...
trafił do mnie śliczny pięciomiesięczny kocurek, zgarnęlam go z mrozu![]()
Pieszczoch, sliczny, kuwetkowy, grzeczny (jak na razie). Co za dranie go wyrzuciły na -18Biegal za ludź mi i próbowal im wskakiwać na ręce
![]()
![]()
![]()
PS. Nie ma ktoś ochoty zaglosować w krakvetowym miauowym glosowaniu na Koterię??? Dziś ostatni dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka, sebans, Silverblue i 44 gości