AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka nie przedrze się przez tę ilość stron, jeszcze pożałuje, że nas zaczepiła
NIE POŻAŁUJE , poproszem firanke numer 6
A co, okien Ci przybyło?![]()
zaczynam drugą zmiane

Moderator: Moderatorzy
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka nie przedrze się przez tę ilość stron, jeszcze pożałuje, że nas zaczepiła
A co, okien Ci przybyło?![]()
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka nie przedrze się przez tę ilość stron, jeszcze pożałuje, że nas zaczepiła
AniaWrocław pisze:Poczekasz ino do jutra, bo pewnie wtedy kasa objawi się na koncie![]()
Mam nadzieję, że Ametyścik się nie wystraszył ...
Gadżetów kocich ci u mnie dostatek, chyba więcej niż u Ciebie firan
ametyst55 pisze:Ametyścik cały czas was podczytuje i czeka na siostrę coby ją pomęczyć jak przyjedzie z delegacji
AniaWrocław pisze::ryk:![]()
![]()
A czy szanowny kolega małżonek poinformowany ?
ametyst55 pisze:Ametyścik cały czas was podczytuje i czeka na siostrę coby ją pomęczyć jak przyjedzie z delegacji
Hanulka pisze:ametyst55 pisze:Ametyścik cały czas was podczytuje i czeka na siostrę coby ją pomęczyć jak przyjedzie z delegacji
dzięki... czekamy
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze::ryk:![]()
![]()
A czy szanowny kolega małżonek poinformowany ?
NAWET POKAZAŁAM![]()
krynia08 pisze:Hanulka pisze:ametyst55 pisze:Ametyścik cały czas was podczytuje i czeka na siostrę coby ją pomęczyć jak przyjedzie z delegacji
dzięki... czekamy
I NAWET W TRZY ŚPIEWAMY http://patrz.pl/filmy/id/634654![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości