Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nurmi pisze:Oridermyl - tą maścią też leczyłam małego Cykorka (już w kochającym DS), był strasznie zaświerzbiony, ale po kilku dniach świerzbisko odpuściłoJa bym zastosowała tą maść u Groszka
asia2 pisze:nurmi pisze:Oridermyl - tą maścią też leczyłam małego Cykorka (już w kochającym DS), był strasznie zaświerzbiony, ale po kilku dniach świerzbisko odpuściłoJa bym zastosowała tą maść u Groszka
myślałm żeby próbki tego czegos do weta zanieść ale rzeczywiście można tę maść już zastosować i ok.
Jest u mnie gaduła jeden. Piszę tak bo w nocy chyba nam wszystkim bajki opowiada tak go słychać. Na pocieszenie napiszę , jakby jakiś chętny DS był (tego zycze mu z całego serca)to gadulstwo z każdym dniem się zmniejsza . Uspakaja się i upewnia że jest mu dobrze.
Tak jak pisałam , może pobyc u mnie.
asia2 pisze:sugeruje nieśmiało zmianę w temacie wątku
bulba pisze:asia2 pisze:Zapomniałabym napisać, że lubi się czesać
Oj, wyjątek wśród kotów![]()
![]()
![]()
asia2 pisze:Mam takie pytanie, przepraszam, ze nie zwiazane z Grochem ale nie mam pojęcia gdzie je wkleić, bo nie chcę rozwijać całego wątku.
Czy Ktoś z Was zajmuje sie kotami wolnożyjacymi w obrębie ulic Bogusławskiego, Rodziny Połanieckich? W Wawie
Dokładnie!awit pisze:Mniej kłaczków zwymiotowanych tzn, że koty wymiotują swoimi włosami zgarniętymi w trakcie mycia języczkiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 210 gości