Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arcana pisze:Testy ujemne, widzialam wpis w ksiazeczce, a Bazyli juz na domowym tymczasie u Justynki.![]()
Lapka podobno sie ladnie goi. Miejmy nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej. DT i tak bedzie mial sporo pracy zanim Bazyli zacznie szukac domu. W tym nauka korzystania z kuwety.
Mam nadzieje, ze Justynka tez wpadnie na Miau i sama opowie, co dalej u Bazylego.
Justinek Warszawa pisze:Właściwie nie wiem, jak on ma na imię: Bazyli czy Bazyl. A powiedzieć nie chce
To będzie PRZEPIĘKNY kot - kto pisał, że kot nieadopcyjny, stary, niechodliwy?! odwołać natychmiast! - już się zakochałam, a siedzi w garderobie zaledwie od 4 godzin. Będzie problem: mam 4 koty i psa w 1 mieszkaniu. Nie mogę się zakochać w kolejnym zwierzaku.
Mruczy, kiedy wchodzę, nawet dotykać nie trzeba.![]()
Brudny jest jak święta ziemia, znaczy był - przeczyściłam go chusteczką antybakteryjną do rąkBałam się umyć, to takie delikatne stworzonko. Ale był czarny z brudu. Pierwszy raz czymś takim myłam kota...
Chciałam go sfotografować, żeby na forum wrzucić, ale on się wolał poprzytulać.![]()
Niestety, opatrunek zszedł, rano jadę do weterynarza. Muszę się też czym prędzej dowiedzieć, czego mu jeszcze brakuje - chyba najpilniejsze odrobaczenie, ale nie wiem, czy on w tym stanie powinien.
W każdym razie zjadł, poprosił o dokładkę. Ale nie siusiał i kupy nie robił.
Arcana pisze:Biedny kochany Bazyli. Bez Ciebie nie mialby szans![]()
Odbierz PW, bo jutro bede w Lodzi, choc nie wiem, jak sie wtaszcze z 3 transporterkami do pociagu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 74 gości