Hanulka pisze:Wspaniała robota!!!dlaczego ludzie muszą iść do pracy? zamiast odsypiać???
nooo, gupio urządzony jest ten świat, ale w wyjściem do innego jeszcze poczekam

Moderator: Estraven
Hanulka pisze:Wspaniała robota!!!dlaczego ludzie muszą iść do pracy? zamiast odsypiać???
Rakea pisze:OKI pisze:Dlaczego? Ma... ja bym poszła dalej, ma w sobie leniwcaRakea pisze:Taćka ma krokodyla w sobie
![]()
![]()
No to teraz Oki mnie pogoni![]()
![]()
Każdy powód jest dobry, żeby odespać. Wizyta u weta - 3 dni spania, czesanie - minimum pół dnia martwym bykiem, po podróży od Ewy spała jakiś rok, zanim się na dobre rozkręciła![]()
![]()
![]()
Szaleństwo raz w tygodniu![]()
To chyba ewar tak uspakajająco działa - moja Zuzanna też uwielbia spać (tzn ruda i pyszczy wszsytkim - ale spać może 24/7)
OKI pisze:Myślisz, że ona przedtem była inna?
Rakea pisze:OKI pisze:Myślisz, że ona przedtem była inna?
nawet jak była już spokojna to się uspokoiła ..bardziej..
Niunię z Mszczonowa pamiętam - ten tydzień ocalił ją od "ulicy"
Rakea pisze:OKI pisze:No właśnie, przydałby się wąt koteryjnych kotów miauowych![]()
Myślę, że by się ich trochę nazbierało... gwoli działań reklamowych
fajny pomysł OKI - mój Szejk też zw pewein sposób zawdzięcza dom Koterii...![]()
potrącony Szejk przyjechał na zabieg do Koterii, zostawił tam klejnoty a zyskał dom!
OKI pisze:No właśnie, przydałby się wąt koteryjnych kotów miauowych![]()
Hanulka pisze:OKI pisze:No właśnie, przydałby się wąt koteryjnych kotów miauowych![]()
jestem za!! radomsko ma nikłe zestawienie, ale...
gosiar pisze:XAgaX pisze:w związku ze zbliżającym się sezonem PITowym mam pytanie- czy byłaby możliwość, żebym odebrała w Koterii kilka plakatów i ze 20-30 ulotek w celu rozpropagowania przekazywania Wam 1% podatku? Jestem w stanie zwrócić koszty druku materiałów, powiedzcie tylko, ile to wyniesie![]()
ponieważ czytałam o Koteryjnych koszulkach, chętnie się w taką zaopatrzę- "górę" mam w rozmiarze 40/42, w męskiej rozmiarówce noszę zwykle M. Oczywiście za odpowiednią opłatą![]()
i pochwalę się- kolega obiecał zachęcać swoich znajomych, żeby wsparli Was 1% swojego podatku, a to towarzyski chłopak, więc ma ich trochę
Aga, pewnie!, koszulki są takie: http://allegro.pl/biala-koszulka-z-kote ... 12154.html
Albo takie (również czarne): http://allegro.pl/zolta-koszulka-z-kote ... 83441.html
Muszę spytać o dostępne rozmiary jeszcze tych białych. O ulotki poproszę, dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Doris2 i 368 gości