Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:LUDZISKA DO ROBOTYMUS JEST NATRZASKAĆ 13 STRON I ZAKŁADAMY WĄTEK Z KONTEM FUNDACJI
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:LUDZISKA DO ROBOTYMUS JEST NATRZASKAĆ 13 STRON I ZAKŁADAMY WĄTEK Z KONTEM FUNDACJI
No to proszę:
na początek zdjęcie drapaczka (trochę miejsca zajmie):
Uploaded with ImageShack.us
ogonia pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:LUDZISKA DO ROBOTYMUS JEST NATRZASKAĆ 13 STRON I ZAKŁADAMY WĄTEK Z KONTEM FUNDACJI
No to proszę:
na początek zdjęcie drapaczka (trochę miejsca zajmie):
Uploaded with ImageShack.us
ale wypas![]()
ogonia pisze::ryk:skad ja to znam u mnie tez najwyzsze pieterko rozmontowali i teraz maja niziutki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:fajne są te drapaczki...![]()
![]()
![]()
ja mam zakazna drapaczek pod sufit, a to moje marzenie
no i co? du...a
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Hahaha
A teraz uprzejmie proszę zwolnić, bo konto podamy w czwartek dopiero, to po co ja jutro będę nowy wątek zakładać![]()
Albo założę po cichu i nikt nie znajdzie
Muszę obmyślić koncepcję, nowy regulamin i takie tam
![]()
Pucio jak masz ochotę to zapraszamy w czwartek ok 12 u mnie
AniaWrocław pisze:ogonia pisze::ryk:skad ja to znam u mnie tez najwyzsze pieterko rozmontowali i teraz maja niziutki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie, najpierw rozmontowały na 2 części (niziutkie) a potem przegryzły nogi i drapak ostatecznie dokonał żywota
krynia08 pisze:moje maja duzy drapak i mają go w du...![]()
![]()
ogonia pisze:AniaWrocław pisze:ogonia pisze::ryk:skad ja to znam u mnie tez najwyzsze pieterko rozmontowali i teraz maja niziutki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie, najpierw rozmontowały na 2 części (niziutkie) a potem przegryzły nogi i drapak ostatecznie dokonał żywota
![]()
![]()
![]()
![]()
a niby to takie koteczki delikatne
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, indestructibleperson i 164 gości