Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 13:43 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Hej, jestem już z powrotem. Sylwiasty został.
Słuchajcie taka Pańcia, to marzenie. To bardzo, ale to bardzo dobry dom. I choć mi smutno, to jestem szczęśliwa.
Sylwek nie fuczał, o dziwo, a Gandalw poszedł jego sladem i też nic. Chciał się zapoznać od razu, ale Sylunio za regalik się schował. Jak przyszła Pani babcia sie przywitać, to Słoneczko odsunęła szafkę, a on wszedł na półke i obserwował teren.
A Elwis, nutria???? o jejku, co to za cudo, mowie Wam. Jaki grzeczniutki, towarzyski, zabawny, śliczny. Trochę sie bałam, że mnie za palec ugryzie, ale pancia udowodniła mi ze na pewno nie gryzie.
Z tego zachwytu nie zrobiłam zdjęć, ale Czarne Słoneczko cykała i na pewno tu pokarze. Zrobiłam tylko jedno zdjęcie ja już wyjezdzałam z posesji.
Sami zobaczcie gdzie bedzie mieszkał Sylwek. To jest zdjęcie zrobione z podwórka na wyjazd. Las za płotem
Obrazek

edit: moj post widzę mocno spóźniony
Dziekuję czarne słoneczko :1luvu:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto lut 15, 2011 15:06 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Boże, tak się cieszę :dance: :1luvu:
Rozmawiałam przed chwilą z Irenką i była bardzo zadowolona, że Sylwuś będzie miał taki super domek :ok:
Sylwusiu - Frodusiu, bądź szczęśliwy!

Czarne Słoneczko, nie masz może takich znajomych, jak Ty? 8)

Jakbyś miała jakieś nowe foteczki, będziemy dźwięczne bardzo :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 15, 2011 16:32 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Słoneczko, a nie przyjmiesz na tymczas chociaż ludzia ???
Ja sie pisze w ciemno. Okolica :1luvu: towarzystwo :1luvu: Pani :1luvu: nutruś :1luvu: Bedę grzeczna, jem malutko, z kuwetki korzystam wzorcowo i nawet dochody jakieś tam mam :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lut 15, 2011 16:35 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

jasdor pisze:Słoneczko, a nie przyjmiesz na tymczas chociaż ludzia ???
Ja sie pisze w ciemno. Okolica :1luvu: towarzystwo :1luvu: Pani :1luvu: nutruś :1luvu: Bedę grzeczna, jem malutko, z kuwetki korzystam wzorcowo i nawet dochody jakieś tam mam :mrgreen:

E tam, ja mam dużo bliżej - rzut beretem :mrgreen:

Erin

Post » Wto lut 15, 2011 16:43 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

To będziesz w odwiedziny przyjeżdżać :piwa:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lut 15, 2011 16:48 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Hehehe :mrgreen: :ok:

Erin

Post » Wto lut 15, 2011 16:58 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

jasne, wbijajcie, czynsz w naturze odrobicie:D
a na serio - zawsze zapraszam, koniec świata warto zobaczyć. Koty śpiewaja własnie:D tzn Sylwek
O!

Czarne Słoneczko

Od: Sob paź 27, 2007 15:15

Post » Wto lut 15, 2011 17:01 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Jaki koniec świata? 8O
Ja mieszkam niedaleko od Ciebie i jakoś nie czuję się poza cywilizację wyrzucona :mrgreen:

A Sylwek - Frodek pokazuje swoją prawdziwą naturę, jak widzę 8)
Na odwiedziny zawsze się piszę :P I wkupne przywiozę :D

Erin

Post » Wto lut 15, 2011 17:07 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Dziewczyny, jaki koniec świata, chyba początek :mrgreen: Koniec świata to mieszkać w centrum Wawy, gdzie kontakt z przyrodą ogranicza się do kontaku z 6 rozwydrzonymi kociskami :twisted: . A, mam też 4 drzewa za oknem, ale raczej rano z kawką tam nie posiedzę...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lut 15, 2011 17:07 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

no co ty mówisz, Bialystok to miasto jest, zanim sie do Ameryki poleci to trzeba najpierw w Białymstoku być!
O!

Czarne Słoneczko

Post » Wto lut 15, 2011 17:14 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Moha pisze:Dziewczyny, jaki koniec świata, chyba początek :mrgreen: Koniec świata to mieszkać w centrum Wawy, gdzie kontakt z przyrodą ogranicza się do kontaku z 6 rozwydrzonymi kociskami :twisted: . A, mam też 4 drzewa za oknem, ale raczej rano z kawką tam nie posiedzę...

znam ten ból!
królestwo za słoneczkowy las :1luvu:
ale Sylwuś będzie miał super powietrze :ok:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto lut 15, 2011 17:15 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Czarne Słoneczko pisze:no co ty mówisz, Bialystok to miasto jest, zanim sie do Ameryki poleci to trzeba najpierw w Białymstoku być!

Że jak? 8O 8O 8O
A ja myślałam, że White Stok to co najwyżej przy drodze do Łukaszki :mrgreen:

Erin

Post » Wto lut 15, 2011 17:16 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

tak po prawdzie to ja mam las z trzech stron a z czwartej drzewa
O!

Czarne Słoneczko

Post » Wto lut 15, 2011 17:19 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Laaaas.... Rozmarzyłam się :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lut 15, 2011 17:23 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Ja też :D

Erin

[poprzednia][następna]