Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:PILNE: dzisiaj na ulicy Natasza znalazła wyrzuconego domowego rudzielca! Kot bardzo miły, domowy, nie może zostać na ulicy. Bardzo pilnie potrzebne DT!
turkawka pisze:PILNE: dzisiaj na ulicy Natasza znalazła wyrzuconego domowego rudzielca! Kot bardzo miły, domowy, nie może zostać na ulicy. Bardzo pilnie potrzebne DT!
turkawka pisze:Piotrek wszystkie maluchy, które do nas trafią tego uczy. Bałam się później przyznać Figaro, że na jej kociakach też próbowałI tylko Brando tak potrafił
turkawka pisze:Piotrek wszystkie maluchy, które do nas trafią tego uczy. Bałam się później przyznać Figaro, że na jej kociakach też próbowałI tylko Brando tak potrafił
zzuzu pisze:byliśmy dzisiaj z Leosiem porobić badania. ogólnie wieści pomyślne. co prawda jeszcze delikatnie coś nie gra z wątrobą, ale pani doktor powiedziała, że dostanie jeszcze leki na dwa tygodnie i powinno być ok.
zaczynam szukać domku dla Leosia (bo obawiam się, że jak jeszcze trochę u mnie posiedzi, to mi serce pęknie jak będę musiała go oddać).
zzuzu pisze:no to już wszystko dograne. w sobotę Leoś jedzie ze mną do swojego domku stałego - do mojej mamy. opcja taka była w sumie już od jakiegoś czasu, ale istniał pewien problem z nieznośnym (aczkolwiek kochanym
![]()
) psiakiem mojego dziadka, ale po naradzie rodzinnej wyszło, że problem rozwiązany, więc mama może przygarnąć Leosia. mama przejęta bardzo, wydała już kupę kasy na wyprawkę dla łobuza
. sklep zarobił zwłaszcza, że przy okazji mój brat się wkręcił w te zakupy i drugi komplet zakupił dla swojego kota - a zaznaczę, że jego kot posiada wszystkie potrzebne urządzenia, tylko teraz będzie miał ładniejsze
(ja tam nie narzekam, bo przynajmniej jadąc ze swoimi kotami nie będę musiala zabierać całego ekwipunku, bo już zapasowy będzie na miejscu
). to teraz będą tylko potrzebne ogromne kciuki, żeby młody się zaaklimatyzował w nowym domku (bo ja wiadomo on wrażliwiec)
![]()
natasza25 pisze:
kochane łobuzy trzeba rozpieszczać![]()
![]()
Tylko nie wiem kto się czasami bardziej cieszy z nowych zabawek, kot czy opiekun![]()
To się Laośkowi poszczęściło, oby jak najszybciej się przełamał i zaaklimatyzował bez stresu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 244 gości