Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Ale Ewo Koteria jest w Warszawie..
My już mamy kasę, ugadanego weta (ceny b. fajne, 40 za Kota i 70 za Kotkę) tylko teraz jest problem z transportem ze Skarżyna do Kutna, a co dopiero do Warszawy.......................
Gibutkowa pisze:To jest Skarżyn koło kutna.
Zofia w listopadzie i grudniu to myśmy węgiel załatwiali bo oni tam zamarzali - dosłownieDojechać tam przez zaspy to wtedy był cud. Nie wiadomo było w co ręce włożyć - zero kasy, zero karmy ogólnie bida z nędzą
Zofia&Sasza pisze:Gibutkowa pisze:To jest Skarżyn koło kutna.
Zofia w listopadzie i grudniu to myśmy węgiel załatwiali bo oni tam zamarzali - dosłownieDojechać tam przez zaspy to wtedy był cud. Nie wiadomo było w co ręce włożyć - zero kasy, zero karmy ogólnie bida z nędzą
Przecież wiemAle zawsze będę już powtarzać jak mantrę: W sytuacjach, gdy ktoś ledwie sobie radzi z dużym stadem kotów, absolutnym priorytetem są adopcje. Przecież wątków, które za moment mogą się rozwinąć tak tragicznie jak ten jest na forum zatrzęsienie...
Pamiętajcie, jakby ktoś jechał z W-wy, to ja się chętnie zabiorę i pofocę kociaste. Moje zdjęcia są "szczęśliwe" :wink:
smarti pisze:no to jak wrzucam w zoomi Skarżyn K/Kutna to mi wyskakuje Skarżyn k/Płońska a to jest różnica pewnie z 30km-więc dlatego chciałabym wiedzieć dokładnie czy to ten sam Skarżyn?.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Wilojoa i 78 gości