Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 12:18 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sylwuś trochę się boi psów, ale do kotów to chyba łagodny jest.

Fajnie, że masz koniki, chętnie pofocę :) Bo jeździć się boję, chociaż konie bardzo lubię.
Uważam, że to jedne z najmądrzejszych i najbardziej oddanych człowiekowi zwierząt.
I są takie piękne :1luvu:

A Gandalf cudny :1luvu: Sylwuś by pasował, bo też puchaty :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 14, 2011 12:20 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Nie zauważają się generalnie, bawić się nie potrafią – na innych falach nadają, na filmiku trochę to widać, wtedy jeszcze Elvis był mały
filmik
I tak to przeważnie wygląda, bo mutant gwałtowny jest, a kot cierpliwy. Ciąga go za włosy, ciąga, ciąga, kot podniesie łape, i już foch.

I jeszcze zdjecie Nie są obaj zazdrośni o żarcie :)

No a koniki mądre, oj mądre, a jakie cwane! A jakie złośliwe! :D Ale na zdjęciach dobrze wychodzą :P Konik
Konik tak człowieka rozpracuje ze więcej wie o twoich reakcjach niz ty :D
O!

Czarne Słoneczko

Od: Sob paź 27, 2007 15:15

Post » Pon lut 14, 2011 12:22 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Fajne foty :1luvu:
A konie potrafią być cfaniaki, wiem :P

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 12:23 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

szkoda, że ja tak daleko mieszkam :roll: chociaż jeździłam dawno temu
chociaż kto wie może teraz bym od razu spadła :oops:

dwa cudaki super :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lut 14, 2011 12:49 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

no to takie towarzystwo mniej więcej Sylwesterek by miał.
O!

Czarne Słoneczko

Post » Pon lut 14, 2011 13:02 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Fajne towarzystwo :ok:

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 13:12 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Carne Słoneczko, ja do Ciebie dzwonię, ale nie odbierasz. . . .pewnie nie słyszysz, albo komórke gdzies zostawiłas.
Ciesze się, że mieszkasz blisko. Umówimy sie na spotkanie? Odbieraj, ja dzwonię ze stacjonarnego, bo nie mam nic na koncie w komórce :lol:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon lut 14, 2011 13:29 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

ja do ciebie zadzwonię wieczorem jak juz bede wiedziała coś wiecej odnosnie zdania rodziny o Sylwesterku
O!

Czarne Słoneczko

Post » Pon lut 14, 2011 13:33 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

ciekawa jestem co z tego wyjdzie......
Czarne Słoneczko- karzełki sa w Warszawie, jeden u Dorci44 drugi u Never, nadal chcesz adoptowac któregoś? ( to odn. pw twojego)
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon lut 14, 2011 13:38 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Ina, chcesz dwupak załatwić? :mrgreen:

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 13:54 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Erin pisze:Ina, chcesz dwupak załatwić? :mrgreen:

jeśli super dom to czemu nie? :wink:
a na poważnie, to napisała do mnie pw odnośnie adopcji któregoś z karzełków......
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Pon lut 14, 2011 20:31 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

tak, napisalam, a z banerka w podpisie iny11 dowiedziałam sie o Sylwestrze, skontaktowalam sięz pinokio_ i tak z karzełka wyrosło kocisko. Ja bym wzieła 2 gdybym miała inna, lepszą sytuacje. procz Gandalfa są jeszcze w "gospodarstwie domowym" dwa koty mieszkajace na dole i na podwórzu bo to koty wychodzące

Jutro o 12 spotykam sie z Sylwestrem i jego operatorką:)
O!

Czarne Słoneczko

Post » Wto lut 15, 2011 13:08 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

witam was bardzo serdecznie. zaczynam swoją fotrelację. Na początek zdjęcie symboliczne, zgadnijcie co może znaczyć:
Obrazek
Tak! Sylwek jest u mnie. Pinokio_ przyjechała dzis wcześniej, bardzo szkoda, ze nie mogła posiedzieć, może obie byśmy zobaczyły jak Sylwek wynurza się na nowy dla niego świat:) Przepraszam za słabą jakość zdjęć, niestety lepszy aparat odmówił posłuszeństwa.
Obrazek
Na początku zaszył się w kącie, nie chciał wyjsc, a ja bałam się ze mnie zaatakuje i zabije bo kto wie, ale okazało się ze wystarczy poświęcić mu trochę zainteresowania by… wyszedł! Ufa ludziom i ich o prostu lubi. Problemem są zwierzęta. Jeden problem został przeproszony do osobnego pokoju (Elvis).
Obrazek

Obrazek
Sylwek i Gandalf – pierwsze starcie.
Ale nic się nie stało. Generalnie to Sylwek jest ogniskiem zapalnym ale Gandalfa bardzo trudno rozgrzac. Sylwek próbuje go zastraszyc – wydaje wysokie tony, takie opentancze jęki, ale nie jest to otwarta agresja – po prostu powoli zajmuje przestrzeń i nie pozwala Gandalfowi na zbliżenie się na jego odległoc krytyczną. Jest bardzo duzy, trudno o kota większego no ale… Gandalf jest wiekszy, wiec pewnie Sylwek czuje się dziwnie…

http://palpatinka.fm.interii.pl/sylwek4.JPG
http://palpatinka.fm.interii.pl/sylwek5.JPG
Obrazek

Obrazek
Silna konsternacja…

http://palpatinka.fm.interii.pl/sylwek9.JPG
Sylwek ogląda pokój Elvisa

http://palpatinka.fm.interii.pl/sylwek10.JPG
Na szczęście nie było go w domu. Nutrie maja zbyt gwałtowną mowę ciała, jednak zostawię go na potem.

http://palpatinka.fm.interii.pl/sylwek11.JPG

i na koniec Sylwek dziekuje wszystkim, którzy przyczynili się do pomocy jego kotoosobie, w szczególności pinokio_ , a także wszystkim którzy mimo fizycznego dyskomfortu przy trzymaniu kciuków – wytrwali przy tym. Wszystkim dobrym ludziom dziękuje i niech Wam Bozia w kotach wynagrodzi:) (szczęśliwych kotach)
Przyłączam się do podziękowań Sylwka: DZIĘKUJEMY tylko zróbcie głosno:)
Ostatnio edytowano Wto lut 15, 2011 16:38 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczającą 640x640px zamieniłam na linki. Proszę przestrzegać regulaminwych ograniczeń.
O!

Czarne Słoneczko

Post » Wto lut 15, 2011 13:12 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Bomba!!!!!!
bo już miałam pisać, że coś wiem......bo rozmawiałam rano z Irenką :1luvu:
bądź szczęśliwy biały kleksiku :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Wto lut 15, 2011 13:26 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

ALEŻ ON JEST PIĘKNY :1luvu:

Oboje sa piękni, dostojni.
Za Wasze wspólne szczęście :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

[poprzednia][następna]